- Poruka
- 404.150
moja omiljena poslaticaEvo im pa nek se drogiraju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moja omiljena poslaticaEvo im pa nek se drogiraju
A jooj, što ovo izgleda dobro.Evo im pa nek se drogiraju
Ako hoces „pravi“ kakao kuvaj ga kao tursku kafu. Voda sa secerom da provri, dodas kasicicu-dve kakaa, promesas, pa ponovo na ringlu da se jednom „digne“.Pa kako?
Чула сам да неки пију какао са водом. Да праве и шербет са водом. Али не могу то да пробам, не знам зашто. Као када бих нес пила са водом. Некако ми не иде без млека.
Навика врв.
Аха... Хвала.Kakao sa mlekom nije dovoljno učinkovit za usvajanje gvožđa, smeta mu Ca iz mleka. Najbolji je kakao kao turska kafa uz ceđenu narandžu, limunadu ili neki drugi izvor vit C.
a ne mogu da pijem suplemente, bukvalno mi svi smetaju i onda moram na svaki mogući način da ga podižem. Mada je najučinkovitije crveno mesoNe znam da li u sve suplemente spadaju i prirodni izvori...ako ti ne smetaju, alge su solidan izvor, hlorela posebno, kakao zrno, zrno konoplje,... uopste "super hrana" koja se konzumira u manjim kolicinama...od zivotinjskih izvora-jaja prepelice.Meni je gvožđe očaj, uvek na granici dva svetaa ne mogu da pijem suplemente, bukvalno mi svi smetaju i onda moram na svaki mogući način da ga podižem. Mada je najučinkovitije crveno meso
Meni je gvozdje ok, ali hemoglobin 85, a eritrociti 2.61, trombociti bili 84 sad su ok 240. Sve u svemu ludilo.Meni je gvožđe očaj, uvek na granici dva svetaa ne mogu da pijem suplemente, bukvalno mi svi smetaju i onda moram na svaki mogući način da ga podižem. Mada je najučinkovitije crveno meso
Kako se pravi?dal je moguce da od svih torti vole najvise ovu coko plazmu, roknucu se
treci put je pravim
zd sve si to ti "kriva"
Pogledajte prilog 1291559
cek da nadjem ovo sto mi je zd poslala secKako se pravi?
Ćuti, gotova za sat vremena.dal je moguce da od svih torti vole najvise ovu coko plazmu, roknucu se
treci put je pravim
zd sve si to ti "kriva"
Pogledajte prilog 1291559
djeca i muzeviDjeca tu baš vole. I moja mama često pravi bratovoj kćerki. Ako je dječiji rođendan u pitanju ta torta se uvijek pojede, ostale probaju ili ne.
Mislim da sam joj ja i našla recept iz Minjine kuhinjice, ona je pravila s Vinicin gotovim korama u receptu, pa kome se ne da da peče kore da zna da može i tako.
ja stavim jednu onu mlijecnu od 36 posto iz lidla@Zadovoljna domacica , da li u čoko plazma tortu ide običan šlag ili slatka pavlaka umućena, i koliko?