tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
Jao jesteDoduše ima i šest puta više posla nego za šlag.
Jedino je misterija što nekad ostane tako lep čvrst i narednih dana a nekad se ocmolji i iscuri sa torte...
Moracemo tortu do sutra da pojedemo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao jesteDoduše ima i šest puta više posla nego za šlag.
Jedino je misterija što nekad ostane tako lep čvrst i narednih dana a nekad se ocmolji i iscuri sa torte...

Da li na najjace kuvas ili?
Da, mada si već završila i odlično izgleda. Ja stavim u bjelanjak kašika šečera koliko ima bjelanjaka i par kapi limuna. Ostalo špinujem i bude dugo čvrst. Mutiš dok se skoro ne ohladi . To za sledeći put da znaš.Da li na najjace kuvas ili?
Pa jeste al kad ja verujem lunjinom receptu!!Spusti temperaturu, na lagano...ja tako

Pa jeste al kad ja verujem lunjinom receptu!!
A tamo pise 15 min na najjace![]()

a tortu jos.nismo pipnuli.Aaa, sećam se da je i mene tako zeznula i bila na crnoj cooking listiHvala vam zene
a tebe lunjo cu da stavim na privermenu crnu listu za recepte ko bokicu onomad kad mi nije rekla da u mesni rolat ide i jaje pa je bio kao guma

Ma ajde breAaa, sećam se da je i mene tako zeznula i bila na crnoj cooking listi![]()
Isto, a ne treba mi jer kuvam samo za sebe.Hebo vas krcko, ja ne znam da li postoji bolji marketing od krste, msm nije mi bio u malom mozgu sad ga silno zelim![]()
Isto. Jedno vreme se ovo isto već dešavalo i tad za malo kupih to čudo, ali srećom uspela sam da nadvladam tu željuIsto, a ne treba mi jer kuvam samo za sebe.
Ja ne znam ni kako to izgleda ali izgleda da mi trebaIsto. Jedno vreme se ovo isto već dešavalo i tad za malo kupih to čudo, ali srećom uspela sam da nadvladam tu želju![]()

Nisam bila na netu da odg.Stavim u hladnu vodu i onda masa mora da bude kao med ili stvrdnuta?
Pa i meni kad ne mogu da stojim i idem 100x do šporeta da mešam i proveravam da li je nešto zagorelo. Ovako ovo bi mi rešilo te muke, ali em se nadam proci ce me to, em ne znam ni gde da ga smestio u ovoj maloj kujnici.Ja ne znam ni kako to izgleda ali izgleda da mi treba![]()
Ebo je otac, baš me iznervirala.mozda se samo zaglupilaPokvarila mi se pekarica.Ebo je otac, baš me iznervirala.
Može, naravno. I u krompir paprikaš, i u boraniju, grašak, pirinač, uz pire krompir...Ostalo 6 velikih vratnih krmenadli od roštilja. A mi ne možemo dva dana da jedemo isto. Strpala sam ih u zamrzivač, jel može to da se ubaci u neki kupus kad se kuva ili tako nešto?
Nije, probala sam, i neće. Neće da okreće jednu lopaticu. Ispekla sam hleb u rerni, a sutra ću zvati servis da vidim da li je rešenje da kupim novu posudu.mozda se samo zaglupila
ko moja
samo je iskljuci i probaj za 10 min
Ostalo 6 velikih vratnih krmenadli od roštilja. A mi ne možemo dva dana da jedemo isto. Strpala sam ih u zamrzivač, jel može to da se ubaci u neki kupus kad se kuva ili tako nešto?
Šta je to?Možeš posle da iskoristiš i napraviš kao cigan pečenje