- Poruka
- 11.468
Može šaum od belanaca i ušpinovanog šećera, kao šampitaZnaci zavrsila sam tortu i shvatim da nema slag
A nemam naravno ni gde da kupim
Moze li slag nekako da se napravi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može šaum od belanaca i ušpinovanog šećera, kao šampitaZnaci zavrsila sam tortu i shvatim da nema slag
A nemam naravno ni gde da kupim
Moze li slag nekako da se napravi?
Kako to da izvedem? umutim belanca i?Može šaum od belanaca i ušpinovanog šećera, kao šampita
Kako to da izvedem? umutim belanca i?
Kako to da izvedem? umutim belanca i?

Ја сам недавно добила тај керамички као сач. И стварно укус буде врх. Било на рингли или у рерни.Znači, od ovoliko čitanja o krčku i slow cookeru, teflonu, keramici, sad moram i ja nesto od toga da kupim i isprobam![]()

Бољи су ти ти на струју, мислим. Да их оставиш преко ноћи.Samo mi se sve pomešalo, više ne znam šta je bolje i šta ima više opcija
Tonči, pomagaj! Daj ukratko, šta je najisplativije i koji su se pokazali najboljima? Ove koleginice u Luxu rabe nešto jako skupo, sad sam zaboravila kako se zove, ali tad kad sam čula izguglala, šlogirala se i zaboravila![]()
Vragana ti je ekspert za sve uređaje koji se koriste u kuhinji. Ona će te najbolje posavetovati.Samo mi se sve pomešalo, više ne znam šta je bolje i šta ima više opcija
Tonči, pomagaj! Daj ukratko, šta je najisplativije i koji su se pokazali najboljima? Ove koleginice u Luxu rabe nešto jako skupo, sad sam zaboravila kako se zove, ali tad kad sam čula izguglala, šlogirala se i zaboravila![]()

Sad sam pronašla, zove se Thermomix i ovdje košta 1360 EUR.![]()
I dalje ga zelimSad sam pronašla, zove se Thermomix i ovdje košta 1360 EUR.![]()
Uzmeš u kašikicu, dodirneš prstom pa spojiš dva prsta i kad ih razdvojiš, treba da ostane nit između dva prsta... Indijanske metode, ali ja ne znam drugačije da objasnim