Ja sam bila skeptik za sirovu ishranu, bas zbog proteina koje sam jela svaki dan, prilicno, najvise jaja na sve moguce nacine, posto sam kupovala divna-domaca, mirisu, cvrsto belance, ne ono vodnjikavo.
Evo, proslo mesec dana, ni jednom nisam osetila glad, slabost i nesto sl., a izbacila sam sve-jaja, mleko, meso. Od kuvanog pojedem integralnu/crvenu rizu, heljdu, pasulj, leblebiju, socivo...i to manju kolicinu, ne svaki dan. Samo supu/corbu svaki dan, i cajeve pijem, cikoriju, kafu sam izbacila. Nekih 20% unosim termicki obradjenu hranu.
Fizicki se dosta trosim...da mi je neko pricao, ne bih verovala da povrce/voce/semenke tako zasite i daju snagu.
(Prosli vikend sam orezivala voce, ruze, grmove, plus sve raskrcila, 2 dana po 7h rada, pre redovno upale, sad nista...umor, ali onako lepo, bez bolova.)
Jos neki prelaze, pa razmenimo iskustva, isto kazu da nema fizicke gladi, samo ponekad zelje. Bas me zanima kako ko reaguje, posto nismo svi isti... nekima vise prija voce, nekima povrce-meni def. povrce, vise sam tip za "slano".
Tek je pocetak, videcu kako mi reaguje organizam na duze staze bez proteina ziv.porekla.