- Poruka
- 17.475
Hoću da pravim čorbu od leblebije. Možda. Pošto je užas vruće i sunce je skroz nenormalno. Jutros sam duge rukave obukla jer me boli koža na rukama od jačine sunca juče.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cekam da javiš kakva je ta čorba i kako se praviHoću da pravim čorbu od leblebije. Možda. Pošto je užas vruće i sunce je skroz nenormalno. Jutros sam duge rukave obukla jer me boli koža na rukama od jačine sunca juče.
Ništa posebno, skuvam izmiksam i to je to. Kao kad praviš od bilo kog povrća. Volim ukus leblebije.Cekam da javiš kakva je ta čorba i kako se pravi
Aha, ok, ja mislila nesto specijalno se pravi.Ništa posebno, skuvam izmiksam i to je to. Kao kad praviš od bilo kog povrća. Volim ukus leblebije.
Najela se ja specijaliteta dok mi je kćerka bilaAha, ok, ja mislila nesto specijalno se pravi.
super... jedino taj bindž, to nikada nisam jeoKišni dan, neradan. Kuvam grah i napraviću puno salate i onda neki bindž na Netflix, ako ima neko neki prijedlog neka kaže šta da gledam.
a musaku od cvjetače?Musaku od špinata. Još nisam probala![]()
Nju volim samo kako je moja mama pravila (koja baš nije kuharica, samo je par jela pravila tako da budu jestiva): skuvanu, izmešanu s jajima i zapečenu. Jedino je tako volim.a musaku od cvjetače?