Cru*
Veoma poznat
- Poruka
- 10.148
Danas krem corbica od pecuraka i fritata sa paprikama, slaninicom i sirom... i malo parmezana i dimljenog kackavalja odozgo
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko bi stavila tek da jesiA bre Zlozi... 150gr cokolade na ceo kolac nije nista. Koje crne kalorije.
Ja pravila cokoladni ciz kejk sa ganas prelivom sa pola kile cokolade..
Ja, koja i nisam ljubitelj slatkog![]()
Hahhahhh.. pa nije stvar u tome. Kolac je kolac i treba da bude i bogat i sladak. Kao baklava koju obozavam, ali samo jedno parceKoliko bi stavila tek da jesi![]()
kupila sam tandori zacin, kako je spremas?tandori pilence u rerni
uz to cu zelenu boraniju s limunom i bijelim lukom
zmu ce salatu pravit
po ovom sam spremalakupila sam tandori zacin, kako je spremas?
mi smo pre decenije organizovali svetsko prvenstvo, izmedju ostalih ucesnika bili su i timovi iz indije
nenormalno nas je umorio njihov predstavnik zahtevajuci stvari od kojih nam se kosa dizala na glavi
najvaznija stavka je bila da su vegetarijanci, sto je u redu jer smo sa ketering kucom vec dogovorili i vege obroke za sve koji su u upitniku to naveli
ali njemu to nije bilo dovoljno, nego je trazio da im preko njihove ambasade obezbedimo indijskog kuvara i zacine..sto naravno nisu dobili
kad se prvenstvo zavrsilo, poslali su mail u kome su napisali da su prezadovoljni sa svim u organizaciji osim sa hranom
da su bili jako nesrecni sto ta cetiri dana nisu imali hranu koja usrecuje i podize i sl
priznajem tada smo se smejali
e sad
na letovanju je bila uglavnom bliskoistocna hrana i dva dana su spremali indijsku
bio je neki zeleni kari od povrca koji je bio finog ukusa, neka pecena tandori piletina i birijani jagnjetina
ljudi moji, ja ne mogu da opisem savrsenstvo ukusa i harmoniju zacina
to nije sklad koji hrani stomak
to je sklad koji te dize i cini srecnim, svaku poru ti popuni i posle svakog zalogaja imas zelju da sa osehom na licu samo duboko uzdahnes kako bi aromu na nepcima zadrzao sto duze i da kazes mmmmmmmm
a pri tom ti se telom siri milina
bukvalno te svaki zalogaj usrecuje
dok to nisam probala, imala sam neki otpor prema njihovoj kuhinji bas zbog tolike kolicine zacina jer nisam znala koliki sklad naprave
a sada za mene njihova kuhinja je na prvom mestu, ima najbolje izbalansirane ukuse
turci su sjajni, kod njih se najedes
a indijci te usrece, u najbukvalnijem smislu
E,ovo prvi put cujem.kupila sam tandori zacin, kako je spremas?
mi smo pre decenije organizovali svetsko prvenstvo, izmedju ostalih ucesnika bili su i timovi iz indije
nenormalno nas je umorio njihov predstavnik zahtevajuci stvari od kojih nam se kosa dizala na glavi
najvaznija stavka je bila da su vegetarijanci, sto je u redu jer smo sa ketering kucom vec dogovorili i vege obroke za sve koji su u upitniku to naveli
ali njemu to nije bilo dovoljno, nego je trazio da im preko njihove ambasade obezbedimo indijskog kuvara i zacine..sto naravno nisu dobili
kad se prvenstvo zavrsilo, poslali su mail u kome su napisali da su prezadovoljni sa svim u organizaciji osim sa hranom
da su bili jako nesrecni sto ta cetiri dana nisu imali hranu koja usrecuje i podize i sl
priznajem tada smo se smejali
e sad
na letovanju je bila uglavnom bliskoistocna hrana i dva dana su spremali indijsku
bio je neki zeleni kari od povrca koji je bio finog ukusa, neka pecena tandori piletina i birijani jagnjetina
ljudi moji, ja ne mogu da opisem savrsenstvo ukusa i harmoniju zacina
to nije sklad koji hrani stomak
to je sklad koji te dize i cini srecnim, svaku poru ti popuni i posle svakog zalogaja imas zelju da sa osehom na licu samo duboko uzdahnes kako bi aromu na nepcima zadrzao sto duze i da kazes mmmmmmmm
a pri tom ti se telom siri milina
bukvalno te svaki zalogaj usrecuje
dok to nisam probala, imala sam neki otpor prema njihovoj kuhinji bas zbog tolike kolicine zacina jer nisam znala koliki sklad naprave
a sada za mene njihova kuhinja je na prvom mestu, ima najbolje izbalansirane ukuse
turci su sjajni, kod njih se najedes
a indijci te usrece, u najbukvalnijem smislu
Kisa ce.Опет ми миришу ваљушци са кромпиром![]()
Sad sam guglala da vidim sta je toОпет ми миришу ваљушци са кромпиром![]()
Па то ти је то. Ми зовемо ваљушке, али стављамо широке резанце.Sad sam guglala da vidim sta je to
A sta je nasuvo sa krompirom?
![]()
Pa ja videla i valjuske i rezance... pa jos i neki naziv Grenadir mars ili kako god...Па то ти је то. Ми зовемо ваљушке, али стављамо широке резанце.![]()
Pa gdje si ti magijo...trebala si mi ko ozeblo sunce kad sam sklapala ormaric za kupatilo.tako ja kad operem prozore
prizovem je ocas![]()
nema gore stvari od onih automata za zatvaranje vratanacaPa gdje si ti magijo...trebala si mi ko ozeblo sunce kad sam sklapala ormaric za kupatilo.?
Treba ti neki bolji majstor za šrafljenje.srafim one srafcice sve varijante i uvek ispadne strokavo razmaknuto il vrata sede jedna na drugim![]()
dok se ti nakanis da dodjes i pomognes miTreba ti neki bolji majstor za šrafljenje.
Nisam se ja nudio, samo konstatovao problem.dok se ti nakanis da dodjes i pomognes mi
mogu i komplet kuhinju sama da ugradim
ma i da je sama isecem i kantujem![]()
takvih muskih alapaca sto konstatujuNisam se ja nudio, samo konstatovao problem.
Meni već posla preko glave, ne stižem.