Kako ide onaj recept za kao tortu od piskota, voca i kisele i slatke pavlake?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja ih spremam takoPogledajte prilog 1164158
Šampinjoni iz rerne, posuti parmezanom. Nemam pojma šta se dešava ali meso uopšte ne jedem.
И ја. Ем без масноћа ем гурнеш и заборавиш.Ja u zadnje vrijeme sve moguće i nemoguće spremam u rerni. Još supu nisam, što ne znači da neću![]()
Jesi zadovoljna kako je ispao?slican kao od sljiva
ni ja ga nisam spremala do sada, a sad sam da ne bih bacila tresnje
napravila sam od 2kg tresanja, onih crvenih mesnatih
na ociscene tresnje od peteljki i kostica dodala sam jednu kesicu vanilin secer i supenu kasiku secera i iscedila jedan limun
kuvala na najjacoj vatri, skinula penicu, mora da se mesa i od 2kg za 20min dobila skuvan gusti dzem
jesam..ovo su bile one tamne tresnje i ukus je skoro isti kao dzem od sljivaJesi zadovoljna kako je ispao?
Ako jesi, rizikovacu par kg tresanja.
Hvala na odgovoru Dive.jesam..ovo su bile one tamne tresnje i ukus je skoro isti kao dzem od sljiva
tresnje su bile mesnate i slatke
stavila sma vrlo malo secera i samo sam par puta zgecila rukom onako grubo, ne svaku
nacedila pola limuna na 2kg tresanja, a mogla sam jos
i svidja mi se kako je ispao i struktura i ukus
za 20min bude gotov dzem od 2kg tresanja spreman na najjacoj vatri
meni je dzem od tresanja superjesam..ovo su bile one tamne tresnje i ukus je skoro isti kao dzem od sljiva
tresnje su bile mesnate i slatke
stavila sma vrlo malo secera i samo sam par puta zgecila rukom onako grubo, ne svaku
nacedila pola limuna na 2kg tresanja, a mogla sam jos
i svidja mi se kako je ispao i struktura i ukus
za 20min bude gotov dzem od 2kg tresanja spreman na najjacoj vatri
Aha, dobro. Ipak sam na kulinarstvu.И ја. Ем без масноћа ем гурнеш и заборавиш.
Ја сам их јутрос направила. И сос од парадајза. Клинца нешто боли грло па да једе топло. Скуваће кромпир уз то.Jedu mi se cufte s pireom
Nista mi se ne kuva prevruce je
svaki put kad se vratim sa nekog odmora ili puta na kome sam bila u dobrom hotelu, dobijem zelju za onim slatkim doruckom - pecivo, puter i razliciti dzemovi i marmelademeni je dzem od tresanja super
nemoj da rizikujes par kilogramaJesi zadovoljna kako je ispao?
Ako jesi, rizikovacu par kg tresanja.
Napisi mi kako si pravila taj kolacpunjene paprike
kolac sa slagom pavlakom keksom i jagodama
prekidam dijetu i krecem u stare grehove koje su me napravile vako zlom![]()
5 petit beure potapas u mleko i redjas ihNapisi mi kako si pravila taj kolac
Rucala u Ikei, pijem kaficu pa cu kuci polako. Nece me skoro videti ova Ikea![]()
Hvala ti...5 petit beure potapas u mleko i redjas ih
preko ide razmazivanje kisela pavlaka (400gr. sa 2 vanilin secera i secera u prahu po ukusu za dva reda)
sledeci red jagode
sledeci red slag 3xC slag sa mlekom a ne vodom kako pisu
i tako 2x.... moze ruma u mleko za keks ili keks potapas u kafu...meni ovako prosto najbolje za vrucine.
Ma da. Ekstra. Moze i piskote umesto keksa. Kome sta draze5 petit beure potapas u mleko i redjas ih
preko ide razmazivanje kisela pavlaka (400gr. sa 2 vanilin secera i secera u prahu po ukusu za dva reda)
sledeci red jagode
sledeci red slag 3xC slag sa mlekom a ne vodom kako pisu
i tako 2x.... moze ruma u mleko za keks ili keks potapas u kafu...meni ovako prosto najbolje za vrucine.
ne, mazes ko deca u pesku kad prave torteHvala ti...
Hoću sutra da napravim da se malo sladim.
Znaci ne pomesas pavlaku i slag? Jel?
Super, hvala, pravim sutra.ne, mazes ko deca u pesku kad prave torte
prvo keks, pa mazes red pavlake, pa jagode, pa slag... i onda preko toga opet isto ...stane u onu kutiju od velikogsladoleda..mora da se dobro rashladi. ne znam za brzi slatkis za ovo vreme.
A bre Zlozi... 150gr cokolade na ceo kolac nije nista. Koje crne kalorije.mozes i ko onaj loodak marlon sto je pravio, pa otopio 150 grama menaza i zalio svaki sloj preko jagoda pre slaga
pa ybt jos dodao neki liker od cokolade...ybt ne mozes da pojedes koliko je kaloricno, samo jednu kockicu, a on samo mljacka skot jer je suv ko gliste da ima a moze da zdere slatko ko manijak![]()