Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bela corba od brokolija, peceni mladi krompirici u rerni sa ruzmarinom, peceni karfiol sa belim lukom i suncokretom i dinstane snicle
ja cu bez mesa, cerka verujem da ce meso da preskoci, a posto cuvam malenog dok ne otputujem sledece nedelje, mora meso zbog njega

juce sam kuvala corbastu zutu boraniju sa junetinom..pojeo je toliko da sam se pitala da mu nije previse
jutros sam mu spremila za dorucak kajganu od 2 jajeta sa prazilukom i mladim belim lukom, kozji jogurt i paradajz salatu uz to

mislim da lepo i ukusno kuvam, ali ovo dete kad je kod mene jede kao provaljeno..kad ga roditelji preuzmu i podnesem im izvestaj, kazu da im nije jasno kako toliko pojede
inace je sav vretenast i tanan

Moje dete u životu nije pojelo dva jaja odjednom, i meso i ribu je tek nedavno počeo lepo da jede, bila sam već pošandrcala od njega, i tek kad sam mu rekla - ok, ne moraš da jedeš, i zapovedila i babama da ga ne nutkaju, projeo se.
Moja starija je počela da jede tek kada sam ja počela da joj inatim kako za nju nema i kako ne mogu da joj dam jer šta će meni ostati, ona je mala pa koj6 je dosta i trunka, a meni ostalo :lol: tako je mic po mic počela da jede. Nikad u životu nije pojela 2 jaja, od 4 godine oh uopšte ne jede mi dan danas, sem u nekom jelu gde se ne vide i ne osećaju. Ako se prže deci mada ona ne forsira, prži zet ona izađe napolje. I nipta joj ne fali. Mala je sa 2g jela 3 jaja sad 2 i voli i uvek joj je kao maloj bio izbor jaja prži, ako se ona pita šta ćemo jesti :)

Tako da se ne opterećujete samo neka su zdravi, znaju oni i tako mali šta im se sviđa, a šta ne.

Moje dete u životu nije pojelo dva jaja odjednom, i meso i ribu je tek nedavno počeo lepo da jede, bila sam već pošandrcala od njega, i tek kad sam mu rekla - ok, ne moraš da jedeš, i zapovedila i babama da ga ne nutkaju, projeo se.
oni kazu da se i sada bore sa njim da pojede, a kod mene pojede i jos pita kako se ovo zove da kazem posle tatamami :lol:
i citave ove nedelje kad dodje pola 12, njemu kapci padnu, smestim ga u krevet i on zaspi za 5 min i spava po dva i po do tri sata
i sav mi je pozitivan, smejemo se od cik zore..ujutru se probudi bas rano, oko 7 i onda me zove..a meni treba jos jedan sat pa da ustanem odmorna
posle nam je stvarno dinamicno sve dok ne ode na spavanje, uve radimo nesto sa cime ga potrosim

jao juce sam morala sa njim da odem da potrazim kupaci kostim
ulazimo u radnju, ja odmah izaberem dva modela koja mi odgovaraju i vidi njega kako je otisao ka izlozenim grudnjacima i kako svaki koji je imao onu sundjerastu korpu pipne celom sakom i pita - a sta je ovo :lol:

Dorucak.
Nije me mrzelo da spremam jutros u 5. Saamo da se lepo krka :lol:
Screenshot_20220513-094449_Gallery.jpg

Danas čorbica od zelja i mladog luka, dodala ječam da ne bude "prazna", na kraju jedno jaje umućeno i eto meni lepog ručka. Imam i mladog krompira još, ali to ću sutra uz mladi kajmak i luk kao juče, i tu čorbu od danas. Fina gozba bez mesa.
(Ovo bi nekad bila nemoguća misija u mom slučaju, ali menjamo se s' godinama očito)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back