Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeste sve to tako izgleda, ali meni je dostava skupa i ja je izbegavam. Ovi ovde u ulici su me već dva puta izludeli. Jednom doneli bečku gorku od pustog prženja u jednom istom ulju ko zna koliko dugo, drugi put pizza nepečena i nezačinjenja, katastrofa. Ali da naplate umeju. Valter je dobar ali mi je čak na Brdu pa se počastim kad sam im u blizini. Ostalo su kafane i jela sa puno zaprške, to sam jela kad baš nisam mogla na noge, sad izbegavam, rađe bi pržila jaja.

Pa i kod mene u ovom "selu" ima dostava lokalnih rostilja ali je uzas. A ja kupovne pice ne jedem.
I prodavnice su snabdevene tako...jedna vrsta brasna, smrznutog povrca, dve vrste ulja... cak su privatne radnje raznovrsnije od npr. Maxija Valjda racunaju da ovi seljaci ne znaju ni za sta drugo, pa nece da kupe.
Tako da, kad nema rucka przim ili kuvam jaja. Uvek ima nesto uz to.

Pa i kod mene u ovom "selu" ima dostava lokalnih rostilja ali je uzas. A ja kupovne pice ne jedem.
I prodavnice su snabdevene tako...jedna vrsta brasna, smrznutog povrca, dve vrste ulja... cak su privatne radnje raznovrsnije od npr. Maxija Valjda racunaju da ovi seljaci ne znaju ni za sta drugo, pa nece da kupe.
Tako da, kad nema rucka przim ili kuvam jaja. Uvek ima nesto uz to.
Ma užas. Evo stavila sam pileću čorbu sa dosta povrća, uvek imam par kesa frikom raznih kombinacija. U čorbu umesto pirinča ječam, nešto sam ga bila zapostavila, a odlučan je i veoma zdrav.
Svakako je bolje da srčem moju taze čorbu nego da rizikujem sa njihovim sumnjivim roštiljem.

Kod mene u kraju su samo Maxiji.... koji su najskuplji, cak i sa akcijama....tako da i lokalci imaju iste ili nize cene.

i kod mene je najblizi maxi, ali i male radnej koje su jos skuplje. tako da kao nemam sta da skuvam onda jedem sta imam u frizideru. ja lokalno kupim npr. luk crni, ako hitno treba ili eventualno hleb, cak i melko izbegavam sad posle poskupljenja narocito.

nego, nevezano z akuvanje...bila pre neki dan u metoru i kao aj palo mi na pamet u sred metroa da hocu ledene kocke i sta mi treba aj margarin....kad ono margarin ispod 78 dinara nema...ej bre a bio po 50 dinara.

Pilav sa piletinom i zelena salata

600.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back