Evo i ja tako, ali ne znam šta onda da jedem 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma užas. Evo stavila sam pileću čorbu sa dosta povrća, uvek imam par kesa frikom raznih kombinacija. U čorbu umesto pirinča ječam, nešto sam ga bila zapostavila, a odlučan je i veoma zdrav.Pa i kod mene u ovom "selu" ima dostava lokalnih rostilja ali je uzas. A ja kupovne pice ne jedem.
I prodavnice su snabdevene tako...jedna vrsta brasna, smrznutog povrca, dve vrste ulja... cak su privatne radnje raznovrsnije od npr. Maxija Valjda racunaju da ovi seljaci ne znaju ni za sta drugo, pa nece da kupe.
Tako da, kad nema rucka przim ili kuvam jaja. Uvek ima nesto uz to.
Bar je vama u gradu lako. Na svakom koraku se prodaje hrana. Plus dostava koliko voliš.
Ja sam u problemu kada nemam vremena da skuvam ručak.
Kod mene u kraju su samo Maxiji.... koji su najskuplji, cak i sa akcijama....tako da i lokalci imaju iste ili nize cene.pa da, ali npr. mi po gradu jurimo nsizenja, pa ako ne kupimo ranije moramo da kupujemo po lokalnim lalim marketima gde ubijaju sa cenama.
inace skuvala sma potaz i salatu i meso.
Kod mene u kraju su samo Maxiji.... koji su najskuplji, cak i sa akcijama....tako da i lokalci imaju iste ili nize cene.
U selima ubijaju sa cenama, jer ne postoji konkurencija. Grad svakako pruža više mogućnosti.pa da, ali npr. mi po gradu jurimo nsizenja, pa ako ne kupimo ranije moramo da kupujemo po lokalnim lalim marketima gde ubijaju sa cenama.
inace skuvala sma potaz i salatu i meso.
vise mogucnosti, jer su nam blizi veliki marketi koji imaju nesto nize cene.U selima ubijaju sa cenama, jer ne postoji konkurencija. Grad svakako pruža više mogućnosti.
A kod mene samo Amani i nekoliko piljara oko pijace.Kod mene u kraju su samo Maxiji.... koji su najskuplji, cak i sa akcijama....tako da i lokalci imaju iste ili nize cene.
pre dva dana kupila je u lidlu i bacila pre toga sam isto tako kupila i bila je odlicnaDanas sam ručala lubenicu.
Ja kupujem u nekim turskim radnjama i kao med je.pre dva dana kupila je u lidlu i bacila pre toga sam isto tako kupila i bila je odlicna