Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja kupila neki dan tart u Amanu
IMG_20220501_134821.jpg

Danas ispekla... jabuke, orasi i cimet, miriše kao duša, fino je naraslo...posle ću uz kaficu jedno parče ;)
IMG_20220501_143741.jpg

Za danas sam izvadila šnicle i spremam spanać. Za večeru ću praviti makarone pica ili hleb a la pica, videću. Sutra idemo na prvi rođendan ništa kuća ništa šporet. A u sredu ću već videti. Imam i jedan pasulj u frizu. Ostale zalihe sam povukla, ali valjalo mi je sve, što zbog dana iz kancelarije, što da mi istegnu parice. Možda uzmem oslić za koji dan. Našla sam nov način da ga spremim i super je.

Јаој, јел се вама појављује реклама за неку игрицу, будалаштине Боже драги... Као жена са дететом иде према мукарцу и види га у загрљају друге. и онда одједном она и дете на неком минусу, у некој страћари полупаних прозора се смрзавају, а ти треба да им тај дом учиниш удобним :pop:

Јаој, јел се вама појављује реклама за неку игрицу, будалаштине Боже драги... Као жена са дететом иде према мукарцу и види га у загрљају друге. и онда одједном она и дете на неком минусу, у некој страћари полупаних прозора се смрзавају, а ти треба да им тај дом учиниш удобним :pop:
Videla sam. Uzas :sad2:

Meni izlazi neka mama u gipsu a djete iz kontejnera vadi neki duks da je ugrije i onda ja kao treba da im opremim kuću. Ni u ludilu to ne bih igrala isplakala bih dušu kad se mali smrzne.

Meni izlazi neka mama u gipsu a djete iz kontejnera vadi neki duks da je ugrije i onda ja kao treba da im opremim kuću. Ni u ludilu to ne bih igrala isplakala bih dušu kad se mali smrzne.
Ja ni sada ne mogu da prevazidjem sudbinu jedne zene koju sam povremeno vidjala. Imala je neki zdravstveni problem. I jedne zime je posla na selo da obidje nekoga svog. Jezive planinske zime sa smetovima, zbog kojih nije imala prevoz ni blizu kuci i probijala se pjeske. Pronasli su je smrznutu nadomak kuce. Kociceva Kroz mecavu mi i sada pravi knedlu u grlu. Ides li rode. Nije mi dobro kad pomislim na to. Kod ove djevojke mi je tragicnije jos bilo to sto je stigla do kuce i tu izgubila snagu.
Kako divna prica. Bas znam da izaberem. Sto kazu, bas si zabavan, dominirao bi na zurki.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back