Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam odlicna dva recepta za americke palacinke.
Mi ih rado jedemo. Nikada sa javorovim sirupom, jer nam se ne svidja, ali uredno sa nutelom, bananama, jagodama, marmeladom, kao i obicne (austrijske? ili ceske?? provericu poreklo :) ) palacinke. Samo sto se ove ne rolaju, logicno.

Stara slika. Posle iz vise nisam slikala.

F092B671-57EC-44EC-817F-3BD3DF27E326.jpeg

Danas sam za rucak spremala Fajitas de Polo, sutra cu praviti cheseburgere i krompirice, a u ponedeljak smo na uskrsnjem rucku kod Ingrid. :)

Auh, fin je ovaj recept od Red, dobre su samo ja karambol napravih :lol: sve zadimih, pola jedne zavrsi na sporetu prilikom okretanja, 2 su mi se deformisale a ove ostale su top :D pod uslovom da me stomak ne zaboli posle. Sve nagrdih pa moram da cistim sporet...da je zenska kuhinja kap bi je strefila da vidi situaciju. :)

Auh, fin je ovaj recept od Red, dobre su samo ja karambol napravih :lol: sve zadimih, pola jedne zavrsi na sporetu prilikom okretanja, 2 su mi se deformisale a ove ostale su top :D pod uslovom da me stomak ne zaboli posle. Sve nagrdih pa moram da cistim sporet...da je zenska kuhinja kap bi je strefila da vidi situaciju. :)

zavisi kakva je zenska i koliko uspesno kuva. :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back