- Poruka
- 11.358
Kakve je strukture sejtan, i da li je onako bljak kao sojine šnicle ili je malo prihvatljivije ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je sejtan?Kakve je strukture sejtan, i da li je onako bljak kao sojine šnicle ili je malo prihvatljivije ?
Kakve je strukture sejtan, i da li je onako bljak kao sojine šnicle ili je malo prihvatljivije ?
Šta je sejtan?
To je neeešto što sam ja probao da napravim pa je ispalo kao iz zombi apokalipse.Šta je sejtan?
E ovo sam videla na Instagramu i mora da je ukusno, probaću ovo moje dete da nagovorim da umesi, ide joj to sve od testa od ruke kao da je nisam ja rodilaPravila sam neki lisnati hleb sa začinskim biljem. Fenomenalan je. Samo ću sledeći put pojačati beli luk, a smanjiti bosiljak.
Pogledajte prilog 1124482
Pogledajte prilog 1124483
To sam ja često kuvala, bude super.Pogledajte prilog 1124491Trenutna situacija.Kuvam krompir paprikaš sa sremskom kobasicom.Videćemo kakav će biti.
Mislim nisam žena ovo je pdf žene ali ja nemam ženu pa onda tako kuvam.
Toga se malo pribojavam. A nije baš jednostavno. Još ako je ukus bljak, da i ne počinjem tu avanturu ?To je neeešto što sam ja probao da napravim pa je ispalo kao iz zombi apokalipse.![]()
Е, ово је грех! Какви колачи, какви бакрачи... Увек бих пре изабрала ово.Pravila sam neki lisnati hleb sa začinskim biljem. Fenomenalan je. Samo ću sledeći put pojačati beli luk, a smanjiti bosiljak.
Pogledajte prilog 1124482
Pogledajte prilog 1124483
На Сваштари сам од слаткиша изабрала да будем сладак купусSladak kupus od juče, savršen je...
I ja obožavam sve slane varijante tijestaЕ, ово је грех! Какви колачи, какви бакрачи... Увек бих пре изабрала ово.
Ја то баш волим. Тиквице и патлиџан и халуми, све гриловано, са б. луком, преливено маслиновим.Danas, plavi patlidžan isečen naploške pa zapečen u rerni, bareni brokoli, barena integalna riža i mladi kolašinski lisnati sir...sve začinjeno suvim zakonom i granulama belog luka....e pa nisam u životu mislila da se od toga može najesti...a razbila sam se...![]()
Da, da i mi smo naravno prelile domaćim maslinovim...oni kupuju taj kolašinski sir, malo koji mu je ravan...mi to u Srbiji nemamo...to je savršenstvo.Ја то баш волим. Тиквице и патлиџан и халуми, све гриловано, са б. луком, преливено маслиновим.