Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakve je strukture sejtan, i da li je onako bljak kao sojine šnicle ili je malo prihvatljivije ?

ja sam to jela pre 15 godina i koliko se secam bilo je bljak sve je to meni bilo bljak sto sam probala.

ti postis koliko kontam, post je poceo 7.3. ne znam sta da ti kazem jedi ribu. riba je barem ukusna.

Šta je sejtan?

to je neka snicla od zitarica.

Pravila sam neki lisnati hleb sa začinskim biljem. Fenomenalan je. Samo ću sledeći put pojačati beli luk, a smanjiti bosiljak.
IMG_20220322_201845_copy_1248x1664.jpg

IMG_20220322_202608_copy_1248x1664.jpg

Pravila sam neki lisnati hleb sa začinskim biljem. Fenomenalan je. Samo ću sledeći put pojačati beli luk, a smanjiti bosiljak.
Pogledajte prilog 1124482

Pogledajte prilog 1124483
E ovo sam videla na Instagramu i mora da je ukusno, probaću ovo moje dete da nagovorim da umesi, ide joj to sve od testa od ruke kao da je nisam ja rodila :)

Pogledajte prilog 1124491Trenutna situacija.Kuvam krompir paprikaš sa sremskom kobasicom.Videćemo kakav će biti.

Mislim nisam žena ovo je pdf žene ali ja nemam ženu pa onda tako kuvam.
To sam ja često kuvala, bude super.

Danas, plavi patlidžan isečen naploške pa zapečen u rerni, bareni brokoli, barena integalna riža i mladi kolašinski lisnati sir...sve začinjeno suvim zakonom i granulama belog luka....e pa nisam u životu mislila da se od toga može najesti...a razbila sam se... :eek:
Ја то баш волим. Тиквице и патлиџан и халуми, све гриловано, са б. луком, преливено маслиновим.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back