Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Društvo, da li imate iskustva sa kuvanjem sarme u rerni na niskoj t? Recimo 100 - 150°C. Kada bih je uključila oko ponoći, da li bi se do ujutru skuvala?
imamo
ja sam sad to lijepo poklopila i kuvala prvo na 200 pa spustila na 170 i ukupno je dva i po sata trebalo da se skuva
nisam mijesala nista, ni okretala
doduse, nasula sam vodom i sokom paradajza
odlicne su sarme bile

kontam da sam mogla i duze kuvati tipa na 140
ili 120, al me mrzilo da se zajebavam toliko

imamo
ja sam sad to lijepo poklopila i kuvala prvo na 200 pa spustila na 170 i ukupno je dva i po sata trebalo da se skuva
nisam mijesala nista, ni okretala
doduse, nasula sam vodom i sokom paradajza
odlicne su sarme bile

kontam da sam mogla i duze kuvati tipa na 140
ili 120, al me mrzilo da se zajebavam toliko
Ja ću na spavanje oko pola 2. Pa sam mislila onda da je uključim na 100 C, pa do ujutru do pola 8 dok ne ustanem, šta joj bog da. Valjda se ništa ne može s.jebati.

Ja ću na spavanje oko pola 2. Pa sam mislila onda da je uključim na 100 C, pa do ujutru do pola 8 dok ne ustanem, šta joj bog da. Valjda se ništa ne može s.jebati.
nece se nista sjebati
samo spusti temp nakon prvih pola sata ili sat
tipa sa 180 na 90 i pusti tako poklopljeno
dole slozi listova kupusa i gore
nalij vodom

recimo ja slow cooker na high stavim prvih sat vremena to je oko 150 stupnjeva
pa spustim na low to je oko 90-99 stupnjeva do jutra tipa 6-7 sati
i sve bude super

Poslednja izmena:
recept za Dive,Ninu i Zadovoljnu Domacicu

Punjene palačinke

Za nadev:

200 g šunke
100 g sira
100 g šampinjona
100 g kisele pavlake
origano

Priprema:

Zamesiti smesu za palačinke. Ukoliko je previše gusta, dodati malo mleka. Potom ih ispeći na uobičajen način. Šampinjone iseckati i propržiti u istom tiganju. U činijici pomešati rendani sir, šampinjone, pavlaku, sitno iseckanu šunku i origano. Na sredinu svake palačinke staviti nadev, pa je preklopati s leve i desne, odnosno gornje i donje strane. Poslužiti dok je toplo.

492029_x4-palacinke-1955460937_f.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back