tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
ako kaze da jesu trazi dokaz, neku fotku nesto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
proces razvijanjaako kaze da jesu trazi dokaz, neku fotku nesto
imamoDruštvo, da li imate iskustva sa kuvanjem sarme u rerni na niskoj t? Recimo 100 - 150°C. Kada bih je uključila oko ponoći, da li bi se do ujutru skuvala?
Нису. Домаће су јабуке и вишњеvrlo lijepo
jesu domace kore?

ajme pa kakoНису. Домаће су јабуке и вишње![]()

Ja ću na spavanje oko pola 2. Pa sam mislila onda da je uključim na 100 C, pa do ujutru do pola 8 dok ne ustanem, šta joj bog da. Valjda se ništa ne može s.jebati.imamo
ja sam sad to lijepo poklopila i kuvala prvo na 200 pa spustila na 170 i ukupno je dva i po sata trebalo da se skuva
nisam mijesala nista, ni okretala
doduse, nasula sam vodom i sokom paradajza
odlicne su sarme bile
kontam da sam mogla i duze kuvati tipa na 140
ili 120, al me mrzilo da se zajebavam toliko
nece se nista sjebatiJa ću na spavanje oko pola 2. Pa sam mislila onda da je uključim na 100 C, pa do ujutru do pola 8 dok ne ustanem, šta joj bog da. Valjda se ništa ne može s.jebati.
Tako uradim i inače. Javljam ujutru ishod.nece se nista sjebati
samo spusti temp nakon prvih pola sata
tipa sa 180 na 90 i puati tako poklopljeno
dole slozi listova kupusa i gore
nalij vodom

morala sam preracunati tempTako uradim i inače. Javljam ujutru ishod.![]()
skuvalo bi seDruštvo, da li imate iskustva sa kuvanjem sarme u rerni na niskoj t? Recimo 100 - 150°C. Kada bih je uključila oko ponoći, da li bi se do ujutru skuvala?
koliko kosta kilo?danas Šaran pecen u rerni i krompir salata

vidim pije se markizina, a imas istog cokoladnog deda mraza ko ja. moj stoji pored jelke.Mir Božiji Hristos se rodi
Božićni doručak.
Pije se i ne pije.vidim pije se markizina, a imas istog cokoladnog deda mraza ko ja. moj stoji pored jelke.
Pije se i ne pije.
Otkad sam se polomila samo je ćerka pila roze.
Markizina je na stolu i dalje neotvorena. Čekaće dane da nas dve opet pijemo zajedno.