ANDREJ MK
Primećen član
- Poruka
- 545
Rostilj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma to sad znamMoraš ga baš jako zagrijati pa poslije smanjiti temperaturu.
nezdravo je, naročito na visokim temperaturama. tučani ne moram da bacim kada se izgrebe.A što ne koristite teflonski tiganj? U njemu se sigurno ne lepi.
Kuvam supu, rinflajš, sos i piletinu sa pečurkama i pavlakom za kuvanje. I napravila sam lenju pitu sa jabukama.

Sretna slava!Mi danas svečarski, supa, sarma, butkica, rolovana piletina, salate razne i kolača sedam vrsta.
A samo nas je sedmoro na ručku![]()
Kod mene su danas bile lazne becke snicle (malo...ovaj forum je poznat po "lažnjacima".![]()
) od pilecih prsa.
Nista specijalno, lesnik, kakao i rum u biskvit, patiserie krema sa nutelom kao fil i to je to.

Da, i od mene sretna slava.Srecna slava svima koji slave danas
zato sto ih je previse lako izgrebatiA što ne koristite teflonski tiganj? U njemu se sigurno ne lepi.
Kuvam supu, rinflajš, sos i piletinu sa pečurkama i pavlakom za kuvanje. I napravila sam lenju pitu sa jabukama.
Srećan rođendanĆufte, pire krompir i paradajz sos. Pusla torta, jer je mužu rođendan.
Mi danas svečarski, supa, sarma, butkica, rolovana piletina, salate razne i kolača sedam vrsta.
A samo nas je sedmoro na ručku![]()