badja007
Ističe se
- Poruka
- 2.315
el to Juneceg mesa_
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
el to Juneceg mesa_
sa brokolijemkako zeleni?

A rezanci s makom?kod zlokija na djurdjicinoj slavi... sta ta zena kuva i kako kuva ybt...proso pola sveta al njena kujna je da se raspametis. nije ni cudo da je sljakala u square nineu.
da ne pricam o mezetluku, domaci kulen iz vojvodine, pa isto domaci prsut, pa sir 5 vrsta jos neki u kuglicama, pa salatice samo od kanarinca nije bila... pa domaca supa sa rezanci, pa malko rinflajsa a meso ribic topi se u ustima... i taman kad se najeo iznosi djubre sarme...4 slistio a mogao 6 u cugu.
torte dve, saher i vasina, po parcence uzo i ukrao cetvrt od obe i poneo za sutra dimam
od pica, klasika domaca dunja i jabuka, vino neko lidlovo madjarsko, ja dono markezinu naravno sve popijeno, eno jos jos zderu gosti i cepaju pivcuge ako nisu otisli.
p.s ukro joj i 4 sarmice za take away al ona ne zna da sam ih marno.![]()
rezanci na slavu?????A rezanci s makom?![]()
Stvarno lepo izgleda
Asociralo me na Djoletovu pjesmu...a ako ces iskeno,niti znam kako izgledaju,niti sam ikad jela rezance s makom.rezanci na slavu?????
bljaaaaakkkkkkk
Gde je 300 kg?Pravicu pizzu a ocu dumrem za nekim kiselim kupusom,300 din kg jbt nece da popuste mora 10× zarade
Nemam gde da drzimPa ukiseli, ko ti brani.