Poslednja Igra Leptira
Veoma poznat
- Poruka
- 14.117
Jesi cula za picu sa kremom i bananama?Od kad sam vidjela reklamu za burek sa eurokremom nema više iznenadjenja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi cula za picu sa kremom i bananama?Od kad sam vidjela reklamu za burek sa eurokremom nema više iznenadjenja.
Kod nas je paprikas iskljucivo sa krompirom.Nikakve noklice,knedle..![]()
Nju sam cak i ja zaboravila.Ne, ne tvoja slatka kajgana je posebna kategorija, posebno poglavje zasluzuje!
Jesam i pravila. Slatka pizza.Jesi cula za picu sa kremom i bananama?
Mislim da ovo ipak zasluzuje prvo mjesto.Има сладолед са укусом кајмака и чварака![]()
Пица тесто премазано нутелом и посуто лешницима.Jesam i pravila. Slatka pizza.

Mozda...alo ja nikad nisam jela nijedan,osim iskljucivo sa krompirom.Niti sam cula da iko u okolini pravi sa noklicama.Пилећи се не ради са кромпиром него са ноклицама.
Cuj culaJesi cula za picu sa kremom i bananama?
Volis li jafa kifle?Ja sam se jedno vrijeme navukla na njih.Ја сва та теста волим слана.
Осим крофни, које имају лимун у тесту. И њих само пошећерене, без џема, крема.
Мада више и то волим слано- мекике.
То ти се једе тако у Војводини.Mozda...alo ja nikad nisam jela nijedan,osim iskljucivo sa krompirom.Niti sam cula da iko u okolini pravi sa noklicama.
Za dosta jela ja od vas ovde prvi put cujem.
Ili da se prave na drugaciji nacin.
Na tijesto. Pravo tijesto za pizu je neutralno sa vrlo malo soli. Tako dobiješ neku slatku pogaču.Ma ne ide u testo za picu
Ja volim cokladu anas, cokoladu malinu, cokladu jagodu, cokoladu bananu
Ali nikako u testo za picu
И мени чоколада од воћа иде само уз банану и наранџу.Banane i čokolada zajedno je odlična kombinacija. Jedino mi bolje čokolada i narandža.
То и ја правим. Чешће него густо. Некад и без меса.То ти се једе тако у Војводини.
Посебно у Банату.
Моји умеју да направе и чорбаст грашак са пилетином и ноклицама.
Da,izgleda sve zavisi od geografije.То ти се једе тако у Војводини.
Посебно у Банату.
Моји умеју да направе и чорбаст грашак са пилетином и ноклицама.
Нисам јела.Volis li jafa kifle?Ja sam se jedno vrijeme navukla na njih.
И мени чоколада од воћа иде само уз банану и наранџу.
Овде многи воле малине у чоколадну торту, ја не. Укуси су различити.
Мени сво остало воће иде уз ванила крем или павлаку.
И вишње, да.Мени иде са вишњама једино.
Slatke kifle,unutra neki kao krem od narandze i cokolade.Ekstra kaloricno,pretpostavljam,ali svidio mi se ukus.Нисам јела.