- Poruka
- 98.702
pa ne, cilj svakog jela je da bude sto ukusnijeОвде је главни циљ да се сос згусне тј редукује а то не траје баш предуго.
osim kad zuris pa moras da ga sprckas na brzinu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ne, cilj svakog jela je da bude sto ukusnijeОвде је главни циљ да се сос згусне тј редукује а то не траје баш предуго.
Претпостављам да нико нема сате и сате на располагању.pa ne, cilj svakog jela je da bude sto ukusnije
osim kad zuris pa moras da ga sprckas na brzinu
sat i po do dva nije nista, posebno sto ne moras da dzedzis nad serpom konstantnoПретпостављам да нико нема сате и сате на располагању.

Od sojeKao i lovacke
Dugo se spremaju i nema boga da ih spremis brzo a da bude to to
Dobro mozda lazne lovacke![]()

Зашто не?pavlaka za kuvanje u bolonjeze
Prestanite![]()
Наравно, зато и не разумем искључивост.Ма не постоји јело под обавезно. Свако једе како воли. Не знам никога ко се слепо држи рецепата. Осим ако није почетник. Кухиња је истраживање, комбиновање... Импровизација.

Какве сад кнедле за паприкаш са презлама???Ma ajde
Saher bez brasna, bolonjeze sa slatkom pavlakom, knedle za paprikas bez prezli
Sta je sledece, sta?
Ma lazni paprikas, sve okКакве сад кнедле за паприкаш са презлама???
О кнедлама са шљивама је била реч!
Иди у першун.Ma lazni paprikas, sve ok
Zaboravila si moje krempite s pudingom.Ma ajde
Sta je sledece, sta?
I ja nikad nisam cula za knedle za paprikas.Какве сад кнедле за паприкаш са презлама???
О кнедлама са шљивама је била реч!
Како бре ниси. Пилећи паприкаш са ноклицама, рецимо.I ja nikad nisam cula za knedle za paprikas.![]()
Od kad sam vidjela reklamu za burek sa eurokremom nema više iznenadjenja.Ma ajde
Sta je sledece, sta?
Ne, ne tvoja slatka kajgana je posebna kategorija, posebno poglavje zasluzuje!Zaboravila si moje krempite s pudingom.![]()
Мени је дошло да повраћам.Od kad sam vidjela reklamu za burek sa eurokremom nema više iznenadjenja.
I visnjamaOd kad sam vidjela reklamu za burek sa eurokremom nema više iznenadjenja.
Kod nas je paprikas iskljucivo sa krompirom.Nikakve noklice,knedle..Како бре ниси. Пилећи паприкаш са ноклицама, рецимо.
Има сладолед са укусом кајмака и чваракаOd kad sam vidjela reklamu za burek sa eurokremom nema više iznenadjenja.

Da, to je pita a burek je burek.I visnjama
Euro krem i visnje
Sve zvuci super dok ne spojis sa burekom