Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja moram. Dobro predjelo je za mene skoro kao pečenje 💖

Prilozi

• IMG_20210928_144559.jpg
    IMG_20210928_144559.jpg
    80,2 KB · Pregleda: 70
Ових дана све нешто што може да се једе кашиком, прија топло, заситно је и не мора много да се жваће, јер направим више па носим и баки. Пуњене паприке, кромпир паприкаш,...
Јуче је храним паприком, нешто је без снаге, али има апетит и каже ми: ”Ти си једино сунце које греје!” :heart: Тако ме је дирнула, само да се врати...

Ја верујем нашим сељацима, и гледам директно од неког све што може. Поготово овим породицама са децом које остављају све у граду и враћају се селу. Од мене огромна подршка за њих, труд и рад.
Када њихово дете извуче својим рукицама шаргарепу из земље, отресе је и тако загризе, то ми је већа гаранција од 100 декларација.

Ја верујем нашим сељацима, и гледам директно од неког све што може. Поготово овим породицама са децом које остављају све у граду и враћају се селу. Од мене огромна подршка за њих, труд и рад.
Када њихово дете извуче својим рукицама шаргарепу из земље, отресе је и тако загризе, то ми је већа гаранција од 100 декларација.
Ok to, tako su i moji gajili kad su otišli u penziju i moja deca tako jela. Sad ne znam nikoga da to tako radi. Kupujem od ove žene piletinu na pijaci i molim boga da to potraje. Odlično joj je meso.

Ми смо имали среће са дедама. Ја са мојим, чим се пензионисао отишао на село и гајио своје. И мој син са својим. И он како не ради и има проблем са срцем, окренут селу, планини, природи. Пилићи кљуцају по дворишту, нема концентрата па чишћења, него као некада. Јесу мали, јадни, никакви, али знаш шта једеш. А не батак да убијеш човека.

Назваћу маму синовљевог друга да питам како прави, само сам код њих јела, супу са млевеним месом и јако је укусна а мислим да би тако нешто баки годило. Како се они друже од вртића, кроз основну па до сада, 100х смо јели једни код других, славе, рођендани,... А они су онако, задрти Војвођани :lol:, у исти вртић је ишао још деда тог друга, и код њих нема врдања са јелом:lol: Праве све укусно и обилно.:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back