Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Наравно да свако кува како воли.
Али се нисмо једном расправљали око разних јела. Врло важно. Углавном окренемо и на шалу, мада се некада неко и наљути.
Мислим последњи пут око супе из кесице.

Наравно да свако кува како воли.
Али се нисмо једном расправљали око разних јела. Врло важно. Углавном окренемо и на шалу, мада се некада неко и наљути.
Мислим последњи пут око супе из кесице.
Do rasprave uvijek dodje kad neko nameće svoje kao jedino ispravno o čemu god da je riječ.

• Podržavam
Reactions: Red
Ključno je što se ovde slabo uvažava drugačije mišljenje. Jedem supu iz kesice pa šta? Moj život, moja stvar. Stalno dolaze neke dežurne tetke da ti pričaju šta da radiš. Imam ja svekrvu tako da pustite me da radim kako hoću. Ako grešim, volim da pogrešim sama. A merodavno mi je šta moja porodica i prijatelji i kolege misle o meni, ne neki tamo forum.

Danas smo jeli čorbu drugi dan, a nas dve smo pravile njenu rođendansku tortu 🎂
Evo torte, ukus je predivan, prosto jedva čekam da duva svećice i da je jedemo :zaljubljena:

Prilozi

• IMG_20210926_220537.jpg
    IMG_20210926_220537.jpg
    125,5 KB · Pregleda: 64
A sve je baš onako mmm. Predjelo je lovćenski vrat, pršuta Trlić, paladin edamer, kulen, jaja, paradajz, a torta znate već, oliver, čoko kraljica. Voće u alkoholu se pravi sa vodkom i šećerom, a stavićemo belo i crno grožđe, nektarine, limun i pomorandže. Uz sve pobrojano kupile smo i mix griskalica, suvo grožđe, rolere i mini braunije, i još ima nekih slatkiša, manč, krem banane. Piće ide šampanjac, aloe ananas, somersbi, orandžina, multivitamin sok i mivela. Ostalo ne pijemo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back