Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mama i ja smo isprobavale stari bakin aparatic za keksice sa puterom i dobro su ispali. Sad ce ostati kod mene.
Sledeci put cu ih praviti kombinovano sa cokoladnim testom ili sa lesnikom, bademom i sl.
Ovo je bila test verzija. Bas su ukusni.
7AFA3E42-57E9-4AB2-93D5-05D06D1E0760.jpeg

Nisam znala da su na ovoj temi sve Steve Karapandze licno.
Deca mi ne jedu niciji pire, ni moj, ni kod obe babe, ni u gostima, ni u restoranu.
Aman.
Jel moze to da se shvati tako bez daljih komenatara ko kuva savrseno a ko kuva pomije svojim ukucanima

Моји су код пок бабе мрзели масу јела а код мене сад све то воле. Има утицаја начин спремања, како нема.

Mislim da veći uticaj imaju godine. Mnogo toga što kao dijete nisam voljela sad volim. Tada ako mi se nije svidjela boja ili tekstura nečega nisam željela ni da probam. Recimo, pašteta mi je tako ružno izgledala da sam je prvi put probala tek u srednjoj čini mi se ili možda čak i na fakultetu, ali ni sad je ne jedem. Grašak kao dijete nisam voljela, a sad ga volim. Dakle, nije bilo bitno ni ko ni kako da ga spremi, nisam željela da ga jedem.
Kako vidim djeca su generalno izbirljivija nego odrasli, tako da mislim da su tu godine u pitanju.

Деца једу оно што им се спреми иначе остају гладна. Тако је код нас било и тачка.
Иначе, моја мајка је кувала укусно али некако сувише дијетално. Моје кување је реакција на њено па сам зато и набила киле.

Kad bi se deca pitala jeli bi samo mek i picu
Ali ako svaki dan praviš potaž bez mesa nije čudno što im je mek glavna želja
Istina je negde između, i da deca biraju, i da ima i do spremanja, i da je ishrana u kući stvar kako se ukućani naviknu.
Moji neće da čuju za crvene paprike da se pune, a ja ih obožavam.
Najviše je stvar navike.
Ja do puberteta nisam htela da pipnem majonez, sad ga obožavam, isto i sa ruskom salatom. Za rusku isto i ćerka, do pre 5,6 godina ni pipnuti. Sad je obožava.

Inace moja deca jedna od.retkih koja ako ne racunam tako misaku, paprikas itd, krompir sem u formi.pomfrita nece da jedu. Ne vole nikakav pire, pecen krompir isto
Moje malo dete ne voli pire. Odnosno, jede ako nije skroz kao pire, već onako izmeljan krompir, sa komadima u sebi, da nije klasičan pire, dodam sve, mleko, malo masti, so, biber, ali ga ne umuljam skroz.

Прошли пут се једна драга особа наљутила када смо размењивали мишљења на сличну тему, тако да је изгледа и ово осетљиво подручје за изношење ставова.
Izvini, ali nije to misljenje.
Jedno je napisati kao Red sto je napisala, probaj sa komadicima, ne odgovara im mozda tekstura.
A drugo je napisati to je do kuvanja, kada se kuva ukusno, deca sve jedu.
Na sta to lici?
I ne, ne poznajete me izgleda uopste, ako mislite da se ljutim zbog kuvanja i foruma, ja sam samo takva, mozda ostrije delujem, nisam povredjena vec mi je neverovatno da je nekima to ok, i razmena misljenja, a nema veze sa razmenom misljenja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back