Ja ne, ja do skoro nisam mogla da zamislim bilo koji obrok bez mesa ili mesne prerađevine. Sad ne. Nekad se danima ni ne setim bilo čega mesnog.Ja sam uvijek radije jela povrće.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne, ja do skoro nisam mogla da zamislim bilo koji obrok bez mesa ili mesne prerađevine. Sad ne. Nekad se danima ni ne setim bilo čega mesnog.Ja sam uvijek radije jela povrće.
I ja sam tako kao ti do skoro, čak sam mogla bez salate lagano ali bez mesa nikako. Sad sve teže bez salate, a lakše bez mesa. Opet neverujem da će to trajati dugo, možda je to zbog ovih vrućina, kad dođe zima možda se to promeni.Ja ne mogu bez mesa. Smokva je jednom napisala da kada bi morala da izabere namirnicu bez koje ne bi mogla, to bi bio paradajz. Ja bih izabrala meso. Evo, sada razmišljam o klot kupusu, i nije mi dobro.
Sve kuvam sa mesom, baš sve.
Ja dinju nikad nisam jela, znači ni zalogaj, toliko mi ima grozan miris da ne mogu ni da pomislim da je jedem.Ja bih mogla bez mesa i bez graška bez problema i od voća bez dinje.
Ja to u kuću ne unosim uopšte baš zbog mirisa.Ja dinju nikad nisam jela, znači ni zalogaj, toliko mi ima grozan miris da ne mogu ni da pomislim da je jedem.
Ne znas sta propustas.Ja dinju nikad nisam jela, znači ni zalogaj, toliko mi ima grozan miris da ne mogu ni da pomislim da je jedem.
Ja nikad nisam jela dinje van sezone,ali cujem da ih prscu mnogo i u sezoni.E,sad,ako su lagali mene i ja lazem vas.Ja ne volim dinje, a proizveli smo ih i prodali onoliko. Nikada ih nismo prskali. I to je jedan od razloga zašto smo prekinuli da ih sejemo. Ljudi se najedu prskanih, jer čudan je ovaj narod, pa voli paradajz u januaru i dinju u maju, i kada naše sazru prirodno, cena toliko padne, da se ne isplati brati ih.
Од тиквица, чак и наших домаћих, сам ја имала реакцију. Оних светло зелених. Када сам их љуштила и рендала. А органске су. Тако да не мора да значи да су третиране.Ja nikad nisam jela dinje van sezone,ali cujem da ih prscu mnogo i u sezoni.E,sad,ako su lagali mene i ja lazem vas.
Daj Boze,da ima ista neprskano da se kupi.
Nedavno je koleginica kupila tikvice i kaze kad je pocela da ih guli,skocili su joj plikovi na rukama od neke hemije u njima.
A ja sam naivno mislila da se bar tikvice ne trebaju prskati.
Од тиквица, чак и наших домаћих, сам ја имала реакцију. Оних светло зелених. Када сам их љуштила и рендала. А органске су. Тако да не мора да значи да су третиране.
taj njen decko zivi sa njom, pa je malo bezveze da njoj kuvam a on ide kod svoje mameТај њен дечко нема своју маму?
Ja mislim to sutra, ali celo.Pola pileta u rerni
vas je vise..meni pola dva danaJa mislim to sutra, ali celo.
naletin na instagramu na one jedace hranevas je vise..meni pola dva dana