gost 431298
Elita
- Poruka
- 16.701
To ce i dobiti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
najbolje blitvuIz to mogu krompir sa nekim zelenisem
soba nudle mmmZezala sam ga da cu mu spremiti prokelj aa heljdinim rezancima, pa nek zavrsimo jednom zauvek![]()

ovakve ruckove kada ne moram ja da kuvam najvise volimdanas nista idem kod komsinice na gulas i pire![]()

A moze i posno...samo narendan krompir posoljen i pobiberen.Ja bas volim ovo jelo.Rendanim. Izrendam krompir, malo iscijedim onu vodicu, dodam jaje, pavlaku, malo sira, bijeli luk i luk koji malo prodinstam. U rernu kad je pečeno odozgo prelijem jajetom i pavlakom. Ja dosta pobiberim. Mnogo je ukusno. Mora se malo više pomastiti.
Da, tako pravim kad postim, kad ne postim volim puno sira i kajmaka u tom krompiru.A moze i posno...samo narendan krompir posoljen i pobiberen.Ja bas volim ovo jelo.
tako ih kuvam odavno..potpuno isti ukus samo sto nisu punjeneВариво са тиквицама, пиринчем и млевеним месом. Значи не пуним их него исецкам а укус је исти. Плус овчије кисело млеко.
Прво тиквице издинстам до пола у парадајз соку и мирођији, онда само додам пропржено млевено месо, лук и пиринач (уједно) и кад се пиринач скува, готово је.tako ih kuvam odavno..potpuno isti ukus samo sto nisu punjene