gost 433974
Veoma poznat
- Poruka
- 12.863
Mislila sam da je komplikovanije XDmoze
operes ili ne
pa protjeras kroz sokovnik
Hvala na info
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislila sam da je komplikovanije XDmoze
operes ili ne
pa protjeras kroz sokovnik
ma najbolje stvari u zivotu su po pravilu jednostavneMislila sam da je komplikovanije XD
Hvala na info
Slazem sema najbolje stvari u zivotu su po pravilu jednostavne
sklonis nesto sto koristis periodicnoRazmisljala da nabavim sokovnik al ne znam gde da ga uguram. U masinu za susenje hehehhe
A gledam kombinacije su ogromne
Slazem se
Ja mislila to je onaj sok na rastvaranje, ali ovaj tvoj je bolja opcija, zdraviji i sigurno ukusniji, zadrzi aromu vockica
Ma bas si se napatila. Bezi tamo.ja opet skuvala celer s nektarinom
i tako nekako cu do nedelje
kad se vracamo za bg, smrc
al fakat moramo
2 mjeseca s dvoje djece
i zdrav bi poludio![]()

Ja imam odlican recept za tortu sa jagodama. Mogu i one kupovne zamrznute,jedna kesa 450g dovoljna.ja pitala dete koju tortu hoce, kaze onu nasu sa jagodama![]()
koju nasu i gde da nadjem jagode![]()
Obozavam knedle sa sljivama. Bas mislila ovih dana praviti po starom bakinom receptu.inace, nista nisam kuvala danas, bila kod svekrve na knedle sa sljivama![]()
Imaš još vremenaMa bas si se napatila. Bezi tamo.![]()
Nisam videla more ove godine.![]()
hvala, ja imam recept za tortu, to je nasa omiljena porodicna torta, ali ne zelim zamrznute jagode da stavljam u tortuRolovano pilece bijelo (sa slaninom i sirom),pire krompir i paradajz salata.
Bice i kuvanih kukuruza.
Slatko danas preskacemo,jedemo voce.
Ja imam odlican recept za tortu sa jagodama. Mogu i one kupovne zamrznute,jedna kesa 450g dovoljna.
Neki paprikaš, to uvijek može a brzo je.Totalno sam bezidejna, nemam pojma šta ću danas.
Neočekivano sam dobila višak vremena, pa sam stavila da kuvam supu, a posle ću belo meso sa medom i limunom. Sutra ću ćufte, ili klasične u paradajz sosu ili neke sa belim sosom, videću sutra.Neki paprikaš, to uvijek može a brzo je.
Neočekivano sam dobila višak vremena, pa sam stavila da kuvam supu, a posle ću belo meso sa medom i limunom. Sutra ću ćufte, ili klasične u paradajz sosu ili neke sa belim sosom, videću sutra.

To je Trojin recept.Kako pravis belo meso sa limunom I medom?
Juce sam spremila musaku sa tikvicama, racunala, bice za dva dana...kako nije bilo danas sam zbrckala pastu sa tikvicama iz frizidera a sutra je po redu voznje briam sa tikvicama...do kraja nedelje dete ce mi postati tikvica a jos treba da ih pohujem, da majku zelja mine...mislim da cu praviti to belo meso![]()

Nema na čemu. Javi nam kako ti se dopalo.Hvala, Red...tako ce se I jesti![]()
Od cega?juce sam skuvala kiselu corbu od leblebija i sampinjona
nisam volela one iz konzerve, dok mi vragana nije rekla da ako ih dobro isperem ne osecam taj smek koji mi se ne svidjaOd cega?
Ja mnogo volim te kisele corbice, ali za ovo stvarno nikada nisam cula.
Aj , ne bilo ti zapovedjeno ispricaj u nekoliko recenica u kom su stanju
te leblebije kada ih turis u tu corbu.