gost 431298
Elita
- Poruka
- 16.701
Svasta s tobom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја сам јуче правила проју, дај мени ћуфтуNije mi baš tanka, a i trebalo je da stavim više čvaraka, ali malo dete pojelo dva parčeta i samo paradajz uz to. Još paradajz naš stigao,sad ćemo samo njega da jedemo.
Pogledajte prilog 960841

Može, ali moraš i paradajz.Ја сам јуче правила проју, дај мени ћуфту![]()

Не одбијамMože, ali moraš i paradajz.![]()
E jeste, ovo sam htela, kako ih pržiš ako su punjene? Ne pečeš punjene u rerni?Пржимо паприке пуњене сиром и јајима.
Напуниш сиром и јајима и пржиш на тихој ватри са свих страна, ништа специјално.E jeste, ovo sam htela, kako ih pržiš ako su punjene? Ne pečeš punjene u rerni?
Onako pitam, ovi moji ne vole, mali ne voli ni papriku ni punjenu, a veliki ne voli baš mnogo takvu.
i kad su gotove, narendas cen belog luka preko njih..mmmmНапуниш сиром и јајима и пржиш на тихој ватри са свих страна, ништа специјално.
Можда би им било занимљивије да убациш шунку унутра, мада ми и овако баш волимо.
Е, то ми није пало на памет, звучи, звучи...пробаћуi kad su gotove, narendas cen belog luka preko njih..mmmm

Jel' iscuri sir iz paprika? Ja bih ovo da probam, ali se plasim da ce iscuriti sir.Напуниш сиром и јајима и пржиш на тихој ватри са свих страна, ништа специјално.
Можда би им било занимљивије да убациш шунку унутра, мада ми и овако баш волимо.
Ако је тврд сир неће, немој их пунити до врха, остави мало простора...мада, ми волимо и то што исцуриJel' iscuri sir iz paprika? Ja bih ovo da probam, ali se plasim da ce iscuriti sir.
Moji svi vole przene paprike, ja ih przim na tihoj vatri citave, posle dodam bijeli luk i pokajmacim.

Љуска се ољушти једним потезом кад их лепо испржиш.Ја не волим ту љуску.
Али зато обожавам поховане печене паприке пуњене сиром. То ми је једно од омиљених јела иако не правим често.
joj sto ja volim tu ljusku i kad se provuce neka semenka pa isprziЉуска се ољушти једним потезом кад их лепо испржиш.