Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam u subotu nasla divne zrele slatke kajsije i juce sam skuvala dzem od njih
na 5kg voca ubacila sam samo 5 kesica vanilin secera i 200 gr smedjeg
inace sam juce spremila rizoto sa pecurkama i kolac sa tresnjama
na kraju sam ispecenog premazala tek skuvanim toplim dzemom
m je stalno pricao kako mu je baka spremala kolac sa tresnjama, a meni je logicno bilo da stavim visnje
sad mi je zao, pa cemo mi jesti sa tresnjama u to ime :)
danas cu da skuvam punjene paprike i tikvice i sporetu necu da prilazim sledeca 3 dana

И наша се осушила, ова друга је сува, никаква, и не једемо.
Ми смо имали неку огромну, стару и дебелу, на њој ми љуљашка висила. Више никада нисам видела такву. А рађала је као блесава. Делили смо по комшилуку канте и канте... Крупна, па мирише, а када загризеш као пекмез да једеш.

Ми смо имали неку огромну, стару и дебелу, на њој ми љуљашка висила. Више никада нисам видела такву. А рађала је као блесава. Делили смо по комшилуку канте и канте... Крупна, па мирише, а када загризеш као пекмез да једеш.
То је та, сочна и слатка.
Ова друга је сува и брашнаста, никакав ни укус ни мирис.

Bar nisi ko moja mama, otišla do prodavnice u kućnim papučama, popila detetov lek, samo čekamo šta će dalje da napravi :lol:
moja prekjuce izadje na terasu od spavace sobe i zove me
ja legla na dvosed uvece na terasi, u 20 30 da dodjem malo sebi posle vrelog dana
cerkoooooo - vice i mase peskirom zbog efekta, valjda misli da cu tako pre da je cujem :lol:
kazi majko
je l sada jutro ili vece
:rotf:
a izgled lica sludjen..vidim da je spavala i da se osamucena probudila
sunce skoro da nije ni zaslo kako treba
majko, vece je, sad cemo na spavanje :lol:
a ona me gleda i dalje ne veruje i pokusava da se orjentise uz pomoc bilo cega
sestra u svom stanu, kucnih papuca koje ostave na stepenicama kad odu na posao nema, ne vidi nikog, ne zna da li su na poslu ili su otisli da spavaju
zeznuto je bre mnogo :)
smirila sma je kad sam joj rekla da ja nisam pomesala jutro i vece, nego sam cegde ceo dan izgubila..od subote sma bila ubedjena da je nedelja
najavili su mi se za sutradan neki kupci za vecu kupovinu, sto znaci da moraju duze da se zdrze, a ja bih da neko izvede kali da to ne produzava jos vise
kaze sestra - ja sam bre tu, sutra je nedelja :lol:

Стижу лубенице,па ево једно право летње освежење за љубитеље лубенице и чоколаде.Не постоји никакав рецепт сем да се ,исече у облику троугла,прободу штапићи за сладолед,прелије се топљеном чоколадом,добро расхлади , и уживају чула.Заборавих да кажем да је потребно сваки троуглић мало посолити хималајском сољу да би лубеница још више пустила свој сок.Ако имате оне пластичне калупе за сладолед супер,ако не,узмите мало дебљи стиропор забодите штапиће и у фрижидер на хлађење и то је сва наука🤩

Prilozi

• C51326C5-8CCF-4B82-8516-C43FE51E8F19.jpeg
    C51326C5-8CCF-4B82-8516-C43FE51E8F19.jpeg
    116,3 KB · Pregleda: 12
  • 94B922E8-CC50-41D6-925D-6D8B230AF956.jpeg
    94B922E8-CC50-41D6-925D-6D8B230AF956.jpeg
    97,5 KB · Pregleda: 12
  • 3EF67278-6832-4C2D-9776-F2798DCAFA9F.jpeg
    3EF67278-6832-4C2D-9776-F2798DCAFA9F.jpeg
    78,4 KB · Pregleda: 12
Стижу лубенице,па ево једно право летње освежење за љубитеље лубенице и чоколаде.Не постоји никакав рецепт сем да се ,исече у облику троугла,прободу штапићи за сладолед,прелије се топљеном чоколадом,добро расхлади , и уживају чула.Заборавих да кажем да је потребно сваки троуглић мало посолити хималајском сољу да би лубеница још више пустила свој сок.Ако имате оне пластичне калупе за сладолед супер,ако не,узмите мало дебљи стиропор забодите штапиће и у фрижидер на хлађење и то је сва наука🤩
simpaticno izgleda ali meni uz lubenicu ne ide cokolada, samo pokvari ukus :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back