Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Joj kvinsi, a ja jutros idem iz prodavnice i razmišljam kako mi se jedu pogačice sa droždinom/čvarcima. :(
Ne bih jela torte, ne bih jela kolača, ni čipsa, ali bih tako jela pogačica sa droždinom.
И ја бих пре то јела од колача.
Опет сам у фази када ми је ред чоколаде и превише.
Хвала Богу. Не волим оне друге фазе :lol: Прошли пут сам сладолед на штапићу јела из два пута. Појела пола, вратила и кроз који дан завршила :lol:
А некад могу 5 кугли да не трепнем.

Mi smo gladne, a muka nam je
Boli nas zeludac od antibiotika I kardiopirina
Danas sam skuvala neko varivo sa pirincem i bundevom, samo da oblozimo zeludac
Niti smem da zacinim zbog mucnine, niti znamo kakvog je ukusa jer ne osecamo
zamesila sam I neki hleb, kao za veceru..izvukla iz rerne nesto tvrdo
Citav dan me trese groznica, nemam temp..ili mi se pokvario toplomer
Ex kuka iz bolnice kako ne moze vise, hoce neki sokic..dobice ga..moze sa secerom samo da ga sanja..dobio je u bolnici pomorandzu kao sledovanje secera za jucerasnji dan..I dalje je na kiseoniku..juce je preko video poziva video svog psa, pa cerki koja lezi pod temp rekao da se organizujemo I odedemo je na sisanje I kupanje..a frizer joj je negde u pickovcu, samo on radi kotonke kako treba..
Gde je @Mali čičak da joj kazem nesto o muskoj empatiji I razlogu za razvod :) bas me podsetio..

Ja juce uzela 6 pacijenata sama da drzim.
Terapije koliko hoces i svega ostalog. Zatrpala se. A pacijent pored svestan, vidi sve to, i pita me da mu izmasiram ledja...
Pa da pitam tebe, verovatno mozes da mi kazes
Saturacija mu je danas skocila na 99, u terapiji mu je I kortikosteroid za kojeg su odmah rekli da ce da podize secere I zato mu daju kao terapiju redovno I insulin
Na informacijama o pacijentima ne mogu da odgovore, kazu da samo citaju rezultate
On kuka za tim nekim obogacenim vodama makar, ako vec ne moze sokove
Da li smemo tu vodu da mu posaljemo

Pa da pitam tebe, verovatno mozes da mi kazes
Saturacija mu je danas skocila na 99, u terapiji mu je I kortikosteroid za kojeg su odmah rekli da ce da podize secere I zato mu daju kao terapiju redovno I insulin
Na informacijama o pacijentima ne mogu da odgovore, kazu da samo citaju rezultate
On kuka za tim nekim obogacenim vodama makar, ako vec ne moze sokove
Da li smemo tu vodu da mu posaljemo

Ne znam da li je dozvoljeno, ali ako jeste, spas bi mu bila limunada?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back