Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
Ja pravim pogačice sa cvarcima 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja kao ne jedem slatko, pa opičila po pogačicama u 9 uvečeJoj kvinsi, a ja jutros idem iz prodavnice i razmišljam kako mi se jedu pogačice sa droždinom/čvarcima.
Ne bih jela torte, ne bih jela kolača, ni čipsa, ali bih tako jela pogačica sa droždinom.

Па како одолетиJa kao ne jedem slatko, pa opičila po pogačicama u 9 uveče![]()

И ја бих пре то јела од колача.Joj kvinsi, a ja jutros idem iz prodavnice i razmišljam kako mi se jedu pogačice sa droždinom/čvarcima.
Ne bih jela torte, ne bih jela kolača, ni čipsa, ali bih tako jela pogačica sa droždinom.
Прошли пут сам сладолед на штапићу јела из два пута. Појела пола, вратила и кроз који дан завршила 
ja jesam, ali u pitanju je bila kutija sladoledaNikada nisam pojela sladoled iz dva puta jer ne mogu![]()
)))a one velike kasike?А некад могу 5 кугли да не трепнем.
Ма, када ми дође могу пуно. Али волим ове фазе када ми не дођеa one velike kasike?

Ni ja.Nikada nisam pojela sladoled iz dva puta jer ne mogu![]()
bas me podsetio..Ja juce uzela 6 pacijenata sama da drzim.
Terapije koliko hoces i svega ostalog. Zatrpala se. A pacijent pored svestan, vidi sve to, i pita me da mu izmasiram ledja...
e taj radU pola recenice pomislih da je on tebi htio da izmasira ledja.Ja juce uzela 6 pacijenata sama da drzim.
Terapije koliko hoces i svega ostalog. Zatrpala se. A pacijent pored svestan, vidi sve to, i pita me da mu izmasiram ledja...
Pa da pitam tebe, verovatno mozes da mi kazesJa juce uzela 6 pacijenata sama da drzim.
Pa da pitam tebe, verovatno mozes da mi kazes
Saturacija mu je danas skocila na 99, u terapiji mu je I kortikosteroid za kojeg su odmah rekli da ce da podize secere I zato mu daju kao terapiju redovno I insulin
Na informacijama o pacijentima ne mogu da odgovore, kazu da samo citaju rezultate
On kuka za tim nekim obogacenim vodama makar, ako vec ne moze sokove
Da li smemo tu vodu da mu posaljemo
Ne moze nista sto nije industrijski upakovanoNe znam da li je dozvoljeno, ali ako jeste, spas bi mu bila limunada?
Ne moze nista sto nije industrijski upakovano