tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
Dobri dajte recept za tu mednu pitu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

И мене...Medovik mene podseća na Mo <333

Ни мени те љутње нису јасне.A sto se durite.
Evo ja sam se upecala za djuvec i pilav jer iskreno pojma nemam o cemu se radi sa tim internim salama.
Ja dodjem na forum, vidim ispisanih novih 10, 15, 20 strana i samo preskocim....
Tako da nisam u toku, al nema sta ni da se durim, sto bi rekli, nije moj cirkus, nisu moji majmuni hehe
Ја волим и ону кору са орасима, па сушена жуманца, па слој ораха у млеку... Како се зове? Те штанглице су биле обавезне за празнике. Код нас је за празнике увек било 6-7 врста ситних колача.Može meni sve to, i medovik i medena i mađarica i žerbo. Dodajem i lenju sa sirom.
haha pa bas.Ни мени те љутње нису јасне.
Или оно, кажеш како нешто волиш, правиш овако,... Па неко каже како то не воли, прави онако... Па се онај први наљути и убеђује...
Зашто бих се ја настављала са тобом, ако рецимо не волиш море које ја волим? Нпр.

Kod mene se to zove "tri dana u plehu". I niko u kući ne voli, samo ja.Ја волим и ону кору са орасима, па сушена жуманца, па слој ораха у млеку... Како се зове? Те штанглице су биле обавезне за празнике. Код нас је за празнике увек било 6-7 врста ситних колача.
Мени је то један од најлепших старинских колача. Богат некако.Kod mene se to zove "tri dana u plehu". I niko u kući ne voli, samo ja.
Што сам јела добру торту, куповну код другарице. Секу веће парчади, мислим продаје се на парче, троје од тог једног да се наједе, а жути је фил, пун ораха. Морам је питати где је узела па јављам. Онако баш богата, раскошан укус, мало кора а пуууно фила.Medovik ne pravim, što kaže elektrika ima sasvim dobrog i kupovnog.
Iz Subotice, doduše![]()
Што сам јела добру торту, куповну код другарице. Секу веће парчади, мислим продаје се на парче, троје од тог једног да се наједе, а жути је фил, пун ораха. Морам је питати где је узела па јављам. Онако баш богата, раскошан укус, мало кора а пуууно фила.

moj zmu je tvrdio da mu je maltene omiljeni slatkis madjarica
dok mu je nisam jednom spremila
vise je ne spominje![]()
Ma,druze,ti stvarno oces batina?tebi i meduzi mozda nisu, sto ne mozemo reci i za limuna
Misliš - blago njima.Blago vama kad samo po neki kolac volite. Ja volim sve,od sapa do sampite. Ne razumijem kako nemam 100 kila.
opaaaa, poceli smo se i samaratiMa,druze,ti stvarno oces batina?![]()
Ma ja i voce volim. Treba dobro da razmislim kad me neko pita sta ne volim da jedem.Poguzija prava.Misliš - blago njima.
Ja sam u tvom taboru. Mada, ja nisam uopšte izbirljiva po pitanju hrane. Malo šta ne volim, izuzimajući voće. Tu baš biram.