Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A sto se durite.
Evo ja sam se upecala za djuvec i pilav jer iskreno pojma nemam o cemu se radi sa tim internim salama.
Ja dodjem na forum, vidim ispisanih novih 10, 15, 20 strana i samo preskocim....
Tako da nisam u toku, al nema sta ni da se durim, sto bi rekli, nije moj cirkus, nisu moji majmuni hehe
Ни мени те љутње нису јасне.
Или оно, кажеш како нешто волиш, правиш овако,... Па неко каже како то не воли, прави онако... Па се онај први наљути и убеђује...
Зашто бих се ја настављала са тобом, ако рецимо не волиш море које ја волим? Нпр.

Može meni sve to, i medovik i medena i mađarica i žerbo. Dodajem i lenju sa sirom.
Ја волим и ону кору са орасима, па сушена жуманца, па слој ораха у млеку... Како се зове? Те штанглице су биле обавезне за празнике. Код нас је за празнике увек било 6-7 врста ситних колача.

Ни мени те љутње нису јасне.
Или оно, кажеш како нешто волиш, правиш овако,... Па неко каже како то не воли, прави онако... Па се онај први наљути и убеђује...
Зашто бих се ја настављала са тобом, ако рецимо не волиш море које ја волим? Нпр.
haha pa bas.
Volim sta volim i pravim kako volim.
Uopste se ne potresam kako ce drugi i sta je njima bolje....

Ја волим и ону кору са орасима, па сушена жуманца, па слој ораха у млеку... Како се зове? Те штанглице су биле обавезне за празнике. Код нас је за празнике увек било 6-7 врста ситних колача.
Kod mene se to zove "tri dana u plehu". I niko u kući ne voli, samo ja.

Medovik ne pravim, što kaže elektrika ima sasvim dobrog i kupovnog.
Iz Subotice, doduše :lol:
Што сам јела добру торту, куповну код другарице. Секу веће парчади, мислим продаје се на парче, троје од тог једног да се наједе, а жути је фил, пун ораха. Морам је питати где је узела па јављам. Онако баш богата, раскошан укус, мало кора а пуууно фила.

Што сам јела добру торту, куповну код другарице. Секу веће парчади, мислим продаје се на парче, троје од тог једног да се наједе, а жути је фил, пун ораха. Морам је питати где је узела па јављам. Онако баш богата, раскошан укус, мало кора а пуууно фила.

Mislim da bi meni to parče bilo odgovarajuće veličine. :mrgreen:

moj zmu je tvrdio da mu je maltene omiljeni slatkis madjarica
dok mu je nisam jednom spremila
vise je ne spominje :lol:

To sam i ja mislila. Jednom mama kao praviće mađaricu, ja sva sretna, kad ono nije to to. Ono što se meni sviđa su žerbo kocke, liče mi na mađaricu i uvijek pobrkam koji je koji kolač. Baš sam bila razočarana, mađaricu ne volim.

Napravila kiflice po mom starom receptu,samo dodala jaja.Za bogijev i kvinsin recept mi zafalio maslac,a vec isla do prodavnice da kupim ulje.
Neki drugi put ce doci na red.🙂
A za ove moje mi opet zafalio susam,i nisam vala mogla opet ici u prodavnicu.Bice celave.🙂
20210305_121832.jpg
20210305_121832.jpg
Ispale su ljepse nego bez jaja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back