...krcka se rastika sa suvim mesom i kobasicama
a u rerni je fokaca s ruzmarinom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...krcka se rastika sa suvim mesom i kobasicama

Ne znaš šta propuštaš.ja rastan u zivotu nisam jela.
i tokrcka se rastika sa suvim mesom i kobasicama

Nisam ni ja.ja rastan u zivotu nisam jela.
Meni lici na neki kelj,kupus,tako da mislim da me ne bi odusevio da probam.Ni ja nisam jela raštan i nemam želju..ne znam zasto ali me to jelo ne privlaci
Kazu da je odlicno i verujem da jeste lai meni deluje tesko cim ide suvo meso i ne znam sta sve ne unutra
i opor malorestan je vrv malo kiselkast? ili se varam.
ja i kelj i kupus mrzimMeni lici na neki kelj,kupus,tako da mislim da me ne bi odusevio da probam.![]()
skembici bljaksi to
rastan sa suvom mesom
jagnjeca sarma u maramici
jagnjeca kapama
skembici
::
ja i caca sjednemo i citav lonac ispraznimo <3Мој отац то кува стално.
ja i caca sjednemo i citav lonac ispraznimo <3
moze da bude lep obrok ali nikako lak, ako se kuva sa slaninom i suvim mesom,kao sto je i pasulj sa slaninom lep obrok ali nije lakУопште није тешко, кува се са кромпиром и сецканом сланином или сувим месом. Изузетно леп и лак оброк.
moze da bude lep obrok ali nikako lak, ako se kuva sa slaninom i suvim mesom,kao sto je i pasulj sa slaninom lep obrok ali nije lak . ali ok.
ok okНе ставља се много тог меса, напротив.

Ja sam to prvi put vidjela u Cg na moru.i opor malo
ja i kelj i kupus mrzim
a rastiku obozavam
a ne znasmoze da bude lep obrok ali nikako lak, ako se kuva sa slaninom i suvim mesom,kao sto je i pasulj sa slaninom lep obrok ali nije lak
ali ok , da ne raspredamo dalje, nisam jela i ne mogu da dam konacan sud, samo da pretpostavljam