Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.742
Supa, rinflajš, paradajz sos, pečem kolenicu i deci ću opet ispeći ćevape i pomfrit, ostalo od juče. Pravim čupavce.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije obican patispanj i kad uz kafu ili caj zelis tako neki terstasti kolac, odlican jeПре неки дан се заинтересујем шта су ти чупавци тј како се праве. Обичан патишпањ умочен у чоколаду и уваљан у кокосове мрве.
@тема:
Кромпир са побацаном панчетом (рерна) и салата од чери парадајза и лука.
Nije obican patispanj i kad uz kafu ili caj zelis tako neki terstasti kolac, odlican je
Vidim po tvom pisanju da se slatko jede u tvojoj kuciНе правим ја ништа слатко, немам појма.

Mislim da smo poslednji put taj termin cevapcici koristili kod moje svekrveParadajz corba,cevapi i pileca dziga na talandari.ima tata da mi se smrzne,al navalio.i luk.pa nek se i muz smrzne trceci pored kola
Ne idu cevapi bez luka
Vise niko ne govori cevapcici![]()
Pa zar nismo svi mi rodjeni tamo nekih sezdesetih u jugi govorili cevapcici?Mislim da smo poslednji put taj termin cevapcici koristili kod moje svekrve
Ona je zivela u centru Berana, a dve ulice ispod njene zgrade su Markovici prodavali rostilj
Ne znas sta je ukusnije, lepinja I cevapcici peceni na rostilju na cumur
Nabijace mi to jaje dok sam zivaja jos imam traume od mesne rolnice
kad sam htela da se pokazem pred nekim gostima, jedno 10 god
a bokica mi dala recept al zaboravila jaja u smesu os mesa
znaci to je bilo tako jedna gumena mesna rolnica da me ziv blam pojeo![]()
a njoj se jaje valjda podrazumevalo, je l

al zato kad god vidim mesnu rolnicu setim se tebeNabijace mi to jaje dok sam ziva![]()
Ја чварке купујем искључиво на пијаци.jedno vreme su pravili nešto što se zove bela pita, a i onaj od čokoladnog testa sa belim kremom, ne znaš koji je bolji bio, u zadnje vreme ih ne prave
a u trpezi imaju sušene konjske kobasice koje su fenomenalne, čak sam ih ubacivala u jelo kad kuvam, a čvarci su im isto odlični, samo nikako da kupim onaj džem od ljutih paprika, uvek zaboravim kad imam para
Vidim po tvom pisanju da se slatko jede u tvojoj kuci
Napravi, lako je..iznenadice te kako su dobrog ukusa
Cupavci su mmmnnNije obican patispanj i kad uz kafu ili caj zelis tako neki terstasti kolac, odlican je
Daj mi recept, molim te. Ja ih pravila prekjuče po nekom receptu sa neta, nisam prezadovoljnaAko se testo ne prepeče, nisu suvi.
Daj mi recept, molim te. Ja ih pravila prekjuče po nekom receptu sa neta, nisam prezadovoljna
Isprobala sam ih više, po ovom su mi najbolji. Margarin možeš da zameniš puterom, nema potrebe da naglašavam. Pečem u đuvečetu 19x33cm.Daj mi recept, molim te. Ja ih pravila prekjuče po nekom receptu sa neta, nisam prezadovoljna
Đuveče 19x33cm. I stavim 2, a ne 1 jaje.dajte neki recept za neki brzi kolac sa jabukama
odustala sam od am pite