Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
To i jesu biscotti cantucciniTo su kao kantuncini

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To i jesu biscotti cantucciniTo su kao kantuncini

Recept?Evo stavila sam ih u kutiju, lepše izgledaju
Ukus je savršen, krckaju
lešnik, brusnica, vanila, cimet, med..

Evo gaRecept?

Mnogo ih volim.ima ih i u lidlu.moj tata je doneo original recept iz italije od zene od kolege,ali mama ga nikad nije prepisala,pravila ga je vise puta sa tog papira i pre par god mi je rekla da ga je izgubilaTo i jesu biscotti cantuccini![]()
ima mnogo varijacija. ako ne stavljas ovsene, onda ide 30g brasna vise. moze i sa i bez brusnica ili suvog grozdj. varijacije su razne. meni je ovaj mnogo lep, ja volim brusnice u keksimaMnogo ih volim.ima ih i u lidlu.moj tata je doneo original recept iz italije od zene od kolege,ali mama ga nikad nije prepisala,pravila ga je vise puta sa tog papira i pre par god mi je rekla da ga je izgubila
Ovde nisu isle ovsene i brusnice.samo badem

ideJel ide krompir u rusku? Ne mogu da se setim
ставим кукуруз.
ni meni, ali ne zato sto su kasasti vec mi se ne dopada ukus jednog sa drugim...ne ide mi pire sa kiselim mlekom koji stavljam u spanacDanas paradajz čorba, pohovano pileće belo i spanać. E sada, pošto Dušan ne jede spanać, njemu sam napravila pire krompir. Pa sam probala kombinaciju pire + spanać, i mogu da kažem da je elektrika u pravu. Kaša jedno, kaša drugo - ne dopada mi se.

Pa kad smo mameispekla sam glavicu karfiola sa suncokretom
ali je bila premala
rekla sam cerki da se meni ne jede karfiol, pa sam kao uzela onaj krompir sa sirom koji je ostao od pre neki dan
uzela sam jedan zalogaj i ostalo bacila
toliko ej bilo grozno zagrejano![]()
u suprotnom ce mazati tu rusku na list kelerabeTrojo, mani se Bogomoljkinih ideja![]()

znaci i ja sam mamaPa kad smo mame❤