Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar mi je jogurt :D , 6.5 sati je bio na toplom, moglo je još par sati jer nije dovoljno kiseo, ali se ne razvlači. Eksperimentišem koja dužina kiseljenja odgovara ovim probiotičkim kulturama koje imam.
Супер. Мислим да је током ноћи права мера. Ујутру промешаш и ставиш у фрижидер.

Danas ne kuvam, imamo jučerašnji pasulj
IMG_20201211_161958.jpg

Skuvala lepu čorbu od junećeg ribića i ništa mi više ni ne treba. Jaka, sita. U tanjir kad sipam dodam još kapiku pavlake i lepota. Uželela sam se kašike.

Idućeg vikenda ću da uzmem kupus kod žene na pijaci lepo vakumirani listovi za sarmu, a ima i ribanac i glavice, pa ko šta voli. Neka stoji na terasi za ng za sarmu.

Skuvala lepu čorbu od junećeg ribića i ništa mi više ni ne treba. Jaka, sita. U tanjir kad sipam dodam još kapiku pavlake i lepota. Uželela sam se kašike.

Idućeg vikenda ću da uzmem kupus kod žene na pijaci lepo vakumirani listovi za sarmu, a ima i ribanac i glavice, pa ko šta voli. Neka stoji na terasi za ng za sarmu.
Ja sam za slavu uzela vakumirani na pijaci bio je katastrofa svi listovi pocepani jedva sam skrpila i naravno da se raspadala pri sipanju... Al možda se meni tako zalomilo..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back