Em.
Buduća legenda
- Poruka
- 27.545
Dobar mi je jogurt
, 6.5 sati je bio na toplom, moglo je još par sati jer nije dovoljno kiseo, ali se ne razvlači. Eksperimentišem koja dužina kiseljenja odgovara ovim probiotičkim kulturama koje imam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Супер. Мислим да је током ноћи права мера. Ујутру промешаш и ставиш у фрижидер.Dobar mi je jogurt, 6.5 sati je bio na toplom, moglo je još par sati jer nije dovoljno kiseo, ali se ne razvlači. Eksperimentišem koja dužina kiseljenja odgovara ovim probiotičkim kulturama koje imam.

Danas ne kuvam, imamo jučerašnji pasulj
probaj da se skinesumesila sam hleb i cekam da naraste

u te parkine krokete sam i ja jednom stavila kulen i mogu ti reci da su bili odlicniJa pecem parkine hrskave krokete sa slaninom i peruskama mladog luka,dodacu i ljuti kulen
Za rucak supa i spagete,muz ce da jede sa sirom i pavlakom,veliki sin i ja sa paradajzom,belim lukom i bosiljkom.za sutra grasak
Budi vrlo pažljiva, počeli su da čitaju tvoje recepteMorala sam da procitam jos jednom sta sam napisala,da ne bude posle,stavljas u spagete pekmez???

Ja sam za slavu uzela vakumirani na pijaci bio je katastrofa svi listovi pocepani jedva sam skrpila i naravno da se raspadala pri sipanju... Al možda se meni tako zalomilo..Skuvala lepu čorbu od junećeg ribića i ništa mi više ni ne treba. Jaka, sita. U tanjir kad sipam dodam još kapiku pavlake i lepota. Uželela sam se kašike.
Idućeg vikenda ću da uzmem kupus kod žene na pijaci lepo vakumirani listovi za sarmu, a ima i ribanac i glavice, pa ko šta voli. Neka stoji na terasi za ng za sarmu.
Kod ove žene svi koji ne kisele kupus kupuju (ovi iz komšiluka) hvale je, pa ako lažu njima na čast. 20 listova 200,00.Ja sam za slavu uzela vakumirani na pijaci bio je katastrofa svi listovi pocepani jedva sam skrpila i naravno da se raspadala pri sipanju... Al možda se meni tako zalomilo..