- Poruka
- 11.478
Nekada se u žito stavljao "tajni začin", moja baba ga je nabavljala iz Crkve, a to je piment, po meni to je kao da je pomešan cimet, oraščić i karanfilić (a u stvari je jedna biljka). Kod nas ga nema, ali ga uvek donesemo iz Grčke
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

donela mi mama patku
skuvala sam je za supu
i sutra bih da je ispecem tj zapecem u rerni kada dodjem sa posla
e sada imate li neki savet kako da joj pridjem? sta da radim da bude socna
sta da joj dodam, oduzmem
Citala sam malo pre i shvatila da ima previse informacija i da ne mogu da se odlucimTara, vidi ovaj link https://vitkigurman.com/pecena-patka/

pa da : ))cekaj ****** pa ti si vec skuvala tu patku? : )))
pa onda je samo tako zlostavljanu jos malo zapeces
kao prilog mozes bilo sta
cak i pirinac s povrcem
kolicinu, ako si sve odjednom stavila u blenderMene je skoro mrzelo da vadim i perem masinu za mlevenje mesa da bih samlela zito i sva vazna krenem da meljem u blenderu i nista nisam uradila. Ili se veoma malim delom pretvorilo u lepljivu smesu ili ostalo u zrnima- sta sam pogresila?
I to, daMa neeee, blender nije veliki a ja sam skuvala pola kile zita, stavljala sam malo po malo. Mozda je trebalo da nalijem onom vodom u kojoj se kuvalo?

Ništa nisi pogrešila. Tako to bude u blenderu. Zato se meni ne dopada.Mene je skoro mrzelo da vadim i perem masinu za mlevenje mesa da bih samlela zito i sva vazna krenem da meljem u blenderu i nista nisam uradila. Ili se veoma malim delom pretvorilo u lepljivu smesu ili ostalo u zrnima- sta sam pogresila?
Ma ne,vazno je da se zito bas bas dobro ocediMa neeee, blender nije veliki a ja sam skuvala pola kile zita, stavljala sam malo po malo. Mozda je trebalo da nalijem onom vodom u kojoj se kuvalo?
Ako ga meljes u blenderu, mora da bude malo vodeMa ne,vazno je da se zito bas bas dobro ocedi
Moj tata oduvek melje u multipraktiku,cedi zito bas bas jako i bude odlicno.mora da je i do aparataAko ga meljes u blenderu, mora da bude malo vode
mozespa da : ))
jer nemam vremena danas da je pecem dugo
ali mislim da svejedno mogu sa mlincima onako kako si pisala
msm samo dodam mlince, ona ce svakako opustiti svoj saft, uvek mogu malo masti da dodam