- Poruka
- 98.702
Sredoje, vidim bacio si se i u poljoprivreduinace za zelenu salatu vazi da je treba izbegavati kupovati na pijaci.
u beogradu je pre 30...40 godina bila epidemja zutice prouzrokovane zelenom saltom jer su je djubrili fekalijama

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sredoje, vidim bacio si se i u poljoprivreduinace za zelenu salatu vazi da je treba izbegavati kupovati na pijaci.
u beogradu je pre 30...40 godina bila epidemja zutice prouzrokovane zelenom saltom jer su je djubrili fekalijama

А где да је купујем - на бензинској станици?inace za zelenu salatu vazi da je treba izbegavati kupovati na pijaci.
prodavnice - maxi, roda, idea, gomex, dis itd itd...А где да је купујем - на бензинској станици?
A ta je rasla u saksiji?prodavnice - maxi, roda, idea, gomex, dis itd itd...
Reci mu lolSredoje, vidim bacio si se i u poljoprivredu![]()
roba u prodavnicama prolazi kontrolu kvaliteta za razliku od one sa pijace koju donosi kako ko stigne.A ta je rasla u saksiji?
ide mi na zivce sa ovim nickomReci mu lol

Simpa je, al neće da izdrži dugo.....videćeš lolide mi na zivce sa ovim nickom![]()
sta tebi smeta autenticno srpsko ime..ti bi mozda vise volela neko svajcarsko?ide mi na zivce sa ovim nickom![]()

jok, pre neki Hrvojesta tebi smeta autenticno srpsko ime..ti bi mozda vise volela neko svajcarsko?![]()

dragecjok, pre neki Hrvoje![]()
Омиљена комбинација.Supa, pohovano pileće belo i spanać.
И обавезно, када је купиш да је прво држиш 7 дана у кеси, у ходнику. Тек онда је конзумација дозвољена.А где да је купујем - на бензинској станици?
Valjda posle toga treba da je naprska alkoholom?И обавезно, када је купиш да је прво држиш 7 дана у кеси, у ходнику. Тек онда је конзумација дозвољена.

Jel odležala ta salata u predsoblju?Данас ћу зелену салату.
Јуче ми било нешто мука, па сам јела Плазму.

И салата и Плазма!Jel odležala ta salata u predsoblju?![]()
Sad samo natopi alkoholom i možeš da jedeš.И салата и Плазма!

Pa ako nisi kupila salatu prošle nedelje, sad je kasno.Gulaš ću praviti, ne znam još koji ću prilog.

Imam neku ostala od GospojinePa ako nisi kupila salatu prošle nedelje, sad je kasno.![]()