Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Još jedan glas za kisela pavlaka - senf kombinaciju.
Mi tako spremamo i pečeno belo meso sa šampinjonima, džigericu a i hladnu testeninu, da l s tunom ili sa sardinom, bitno je da je hladno i brzo, za one dane kad nemamo vremena da kuvamo.

ja se razmisljam da smuckam tu neku varijantu ruske....kukuruz grasak susam kackavalj pavlaka majonez zacini
imam sve al nemam mesiste neko da stavim unutra ....moze i bez mesa, nego se brze onda ogladni, ovako sa mesom duze drzi
a ne jede mi se nista vruce posle kad upekne

moze salata samo bez majoneza...mislim da ga ne bih podnela u sebi na ovu vrucinu...:aha:

ma to malo da da smek
pavlaka mi je vodeca
ne mogu ni ja mnogo masno

ma moze bez mesa, nego imacu posle problem ne drzi me pa za sat dva opet gladna :roll:
mali ce krmenadle, ja ne mogu ne jedu mi se, ne mogu nista tesko kad su vreline

najradije bih jednu sopsku pojela i to je to...al to kad bi kod mene moglo da prodje samo na tome

meni je dete sad zapalilo na kosmaj sa drustvom
drugarici joj obili vikendicu pa idu da provere zateceno stanje
ja sad treba da idem u nabavku, a pojma nemam ni sta da kuvam sledece nedelje ni sta da kupim na pijaci
meni ce danas da bude dovoljan samo krastavac i tresnje
a sta za sutra po ovoj vrucini?

ma to malo da da smek
pavlaka mi je vodeca
ne mogu ni ja mnogo masno

ma moze bez mesa, nego imacu posle problem ne drzi me pa za sat dva opet gladna :roll:
mali ce krmenadle, ja ne mogu ne jedu mi se, ne mogu nista tesko kad su vreline

najradije bih jednu sopsku pojela i to je to...al to kad bi kod mene moglo da prodje samo na tome

nabavila: paradajz,krastavac,praziluk,papriku,kupus,mileram i fetu...nesto od ta dva ce pogine...i DINJAAAAAAAAAAAAAAAAA....:zaljubljena:

meni je dete sad zapalilo na kosmaj sa drustvom
drugarici joj obili vikendicu pa idu da provere zateceno stanje
ja sad treba da idem u nabavku, a pojma nemam ni sta da kuvam sledece nedelje ni sta da kupim na pijaci
meni ce danas da bude dovoljan samo krastavac i tresnje
a sta za sutra po ovoj vrucini?

A zasto bi, pobogu, po ovoj vrucini kuvala!?
Sveze voce i povrce, i mozda parce sira. Sta vise treba? Nema masnih sudova, nema purjanja uz sporet,... A unosimo vitamine :aha:

- - - - - - - - - -

Dobro, moze sladoled :rumenka:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back