Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
auuu Bi...svaka cast :)

hvala :) ali moram da priznam da nisam ja sve pravila. Pre dve godine sam slavila useljenje, pa sam pravila još više i lepše. Sama sam pekla korpice u koje sam stavljala rusku salatu i riblju salatu.
Ovako,
punjene korpicee.jpg

ovo je bilo nekom drugom prilikom
Bio još bogatiji sto i lepše slike.
Ali tih mi slika nema. Nema ih ni ovde na temi (nekom ranijem nastavku), nema ih ni u mom kompjuteru i nikako mi nije jasno kako su mogle da nestanu. Baš mi je krivo. Volim da sačuvam svoj "rad" da imam uspomenu kako sam bila vredna i vešta.

- - - - - - - - - -

Би, срећан 50. рођендан, слике су крајње инспиративне. :D

Da, malopre mi jedna drugarica poslala poruku na fejs da jedva čeka svoj 50. rodjendan :zcepanje:

hvala :) ali moram da priznam da nisam ja sve pravila. Pre dve godine sam slavila useljenje, pa sam pravila još više i lepše. Sama sam pekla korpice u koje sam stavljala rusku salatu i riblju salatu.
Ovako,
Pogledajte prilog 343343
ovo je bilo nekom drugom prilikom
Bio još bogatiji sto i lepše slike.
Ali tih mi slika nema. Nema ih ni ovde na temi (nekom ranijem nastavku), nema ih ni u mom kompjuteru i nikako mi nije jasno kako su mogle da nestanu. Baš mi je krivo. Volim da sačuvam svoj "rad" da imam uspomenu kako sam bila vredna i vešta.

- - - - - - - - - -

Da, malopre mi jedna drugarica poslala poruku na fejs da jedva čeka svoj 50. rodjendan :zcepanje:

Setih se, pre neki dan, tih tvoji djakonija za useljenje...Da li je moguće da je prošlo dve godine?!

I da priupitam, kad sam već tu.
Ono pohovanje u rerni može i sa svinjskim šniclama?Ili samo piletina, jer je brže gotova...
Brine me da poh ne zagori ili da šnicle ne budu "živahne"...

kod mene brzi pileći paprikaš, amolo , luka crnog i belig, paprika sveža, šargarepa, tucana i slatka paprika, i na kraju ubacim kasiku pavlake i seckanog persuna, to je to bez zaprške ;)

Pileci-paprikas-s-tjesteninom-gotovo-jelo-1024x576.jpg

- - - - - - - - - -

cim mi deca dodju, kačim moju sliku :D
ova je iz tog recepta pa da posluži dotle :ok:

- - - - - - - - - -

p.s. skuvano bez kapi vode, imao sam supe viska pa je skuvan u čistoj supi :cool:

kod mene brzi pileći paprikaš, amolo , luka crnog i belig, paprika sveža, šargarepa, tucana i slatka paprika, i na kraju ubacim kasiku pavlake i seckanog persuna, to je to bez zaprške ;)
Pileci-paprikas-s-tjesteninom-gotovo-jelo-1024x576.jpg

- - - - - - - - - -

cim mi deca dodju, kačim moju sliku :D
ova je iz tog recepta pa da posluži dotle :ok:

- - - - - - - - - -

p.s. skuvano bez kapi vode, imao sam supe viska pa je skuvan u čistoj supi :cool:
Izgleda dobro...
ps
Mozda bi krem supa od pecuraka bila dobra? Ajde probaj pa mi reci...

jel to lepo? od koje životinje pohuješ mozak?

Najbolje je jagnjeci.

danas domace kobaje, gljive i meso
u rerni
nema se tu sta slikat sto vec nije bilo : )
Ne znam koliko volis te iznutrice... mislim na bubrege u prvom redu?
Ako volis probaj izmiksati bubreg i gljive...
Znas vec kako.... luk, bubrege na sitno i gljive. To sam prije 15-ak godina prvi put napravio i probao i bilo je fenomenalno. Nema razlike u ukusu izmedju gljive i bubrega Okay, pire krompir kao dodatak.
Probaj... ne kosta te mnogo.

Najbolje je jagnjeci.

Ne znam koliko volis te iznutrice... mislim na bubrege u prvom redu?
Ako volis probaj izmiksati bubreg i gljive...
Znas vec kako.... luk, bubrege na sitno i gljive. To sam prije 15-ak godina prvi put napravio i probao i bilo je fenomenalno. Nema razlike u ukusu izmedju gljive i bubrega Okay, pire krompir kao dodatak.
Probaj... ne kosta te mnogo.

e, bubrege ne mogu
to sam jednom probala skuvat psu i nikad vise.
znaci, bubrezi i tripice, nikako, a bakalar je odlican kad ga neko drugi napravi :lol:

e, bubrege ne mogu
to sam jednom probala skuvat psu i nikad vise.
znaci, bubrezi i tripice, nikako, a bakalar je odlican kad ga neko drugi napravi :lol:
Miris bubrega jeste katastrofalan.
Prilikom kuvanja dobam list lovora pa malo eliminise onaj smrad. Ali da budu ukusni - budu.
Znaci, kada bi neko drugi napravio rucak kombinujuci bubrege i gljive a da ne znas sto je, prijatno bi se iznenadila.

Bakalar je posebna prica.
Obozavam ga ali 30 eura za kilogram je 30 eura.
Uzmem onaj ala bakalar pa na kuvani krompir, bijeli luk, biber, maslinovo... ma znas vec kako. Nije lose ali je daleko od pravog bakalara.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back