Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
Supa uz meso- peceno pile i tako to. Kad kuvas pasulj,grasak,paprikas sta ce ti supa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Supa uz meso- peceno pile i tako to. Kad kuvas pasulj,grasak,paprikas sta ce ti supa?
Што мора супа да се једе сваког дана? Ко то ради, кеве ти.
Ja to radim![]()
Супа уз пуњене паприке, супа уз пасуљ, супа уз сладак купус, супа уз кромпир паприкаш?
Нешто ми не иде, морам признати.
Supa pre punjenih paprika. Obavezno.![]()
Мени су пуњене паприке чорбасто јело, не знам како их ти правиш.
Mora.Што мора супа да се једе сваког дана? Ко то ради, кеве ти.
Pa rekoh... ne kuvam pasulj, grasak, paprikase, kupus...Supa uz meso- peceno pile i tako to. Kad kuvas pasulj,grasak,paprikas sta ce ti supa?
Mora.
Ja
Pa rekoh... ne kuvam pasulj, grasak, paprikase, kupus...
Zdravija je supa, uz nju neko meso curetina/piletina/jagnjetina/svinjetina/riba... i neko povrce uz to...
Mada, kazem vam... ja najvise volim supa+neka testenina u sosu... mmmmmm... ili riba...
mm kupio pecurke bukovacu, neki savet sta da joj radim?
Ja sam uglavnom samo "baratala" sampinjonima. Dal mogu da ih upropastim ili je isto kao isvaka druga pecurka?
Ja sam uglavnom samo "baratala" sampinjonima. Dal mogu da ih upropastim ili je isto kao isvaka druga pecurka?
vrganji
![]()
i kod mene supa ili corba svaki dan.nema veze sta se posle toga jede.jedino kad jedemo rostilj,ne kuvam supu
moji vole da je jedu,a vole i paradajz corbu ili kim corbu
i kod mene supa ili corba svaki dan.nema veze sta se posle toga jede.jedino kad jedemo rostilj,ne kuvam supu
moji vole da je jedu,a vole i paradajz corbu ili kim corbu