Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo ga popravni. Napravljena sinoc, a ovo je ostalo :)
1aa3c2736aa142762f23dad541fbfd40.jpg

A ovo od pre neki dan ako moze neko da stavi u spojler i da mi objasni kako se stavlja bilo bi super :D

c1d3f0e747f691582c2653ac1d462800.jpg

Ovo je preukusno, mada ne izgleda tako.
Slag torta nije docekala..
Trebala sam je jutros, ali kad sam ustala ono vec pojedeno dosta. Mm komentar je da bi slag bio suvisan, e sad dal to da se opravda ili... Nez..
Inace to je jafa torta sa coolinarke.
1b520e0721ea34c985063500e626e55b.jpg

A evo i koru kako sam zaklala :)

Како то уопште постижеш, није ми јасно.

Ima i malo mladosti ludosti.
Tortu napravila dan ranije, sveki ne radi vikendom pa je ona sa malom bila..
Jutros pristavila supu, snicle stavila na keca da se dinstaju, krompir stavila da se kuva nesto kasnije.. A oljustila ga ujutru..
Kupus mi u basti, to je sveki pred rucak nasekla, a sarma iz zamrzivaca savijena, samo se stavi da se krcka. Izvadila sinoc, stavila jutros na smederevcu ceo dan.
Cevape stavila u onu rernu sa tajmerom, pa kad mi zazvoni ono zvoncei iskljuci ja ih okrenem, pa ukljucim opet.
A postizem tako sto mm radi svaki drugi dan od skoro, pa mi dosta znaci ... Mada on svaki drugi dan nesto deseto radi, pa skoro nikad i nije u kuci..
Drva, privatno moleraj, laminat.. zavisi ko ga zove kad-gde.. Ali danas je bio kuci..
Uz svo spremanje rucka, sredila kucu, hranila dete, uspavljivala... I na kraju rasklonila sve.. naravno pomogla sveki normalno mada i ona zena radi jbg..

Ima i malo mladosti ludosti.
Tortu napravila dan ranije, sveki ne radi vikendom pa je ona sa malom bila..
Jutros pristavila supu, snicle stavila na keca da se dinstaju, krompir stavila da se kuva nesto kasnije.. A oljustila ga ujutru..
Kupus mi u basti, to je sveki pred rucak nasekla, a sarma iz zamrzivaca savijena, samo se stavi da se krcka. Izvadila sinoc, stavila jutros na smederevcu ceo dan.
Cevape stavila u onu rernu sa tajmerom, pa kad mi zazvoni ono zvoncei iskljuci ja ih okrenem, pa ukljucim opet.
A postizem tako sto mm radi svaki drugi dan od skoro, pa mi dosta znaci ... Mada on svaki drugi dan nesto deseto radi, pa skoro nikad i nije u kuci..
Drva, privatno moleraj, laminat.. zavisi ko ga zove kad-gde.. Ali danas je bio kuci..
Uz svo spremanje rucka, sredila kucu, hranila dete, uspavljivala... I na kraju rasklonila sve.. naravno pomogla sveki normalno mada i ona zena radi jbg..

Свака вама част. Немам речи.

Свака вама част. Немам речи.
Pazi tek kad sam krenula da razmisljam dok sam krenula da pisem ovaj post tebi skontala sam da ja ceo dan nisam stala..
Dobra vest je da smo jos malo pa i zavrsili sa svim tim gostima...
I da, kad su gosti otisli, ostavili smo sve onako razbacano... ostavili malu kod sveki otisli na rodjendan kod mm-ove sestre tu nekih 10tak kuca od nas..
Bili sat vremena i dosli..

Pazi tek kad sam krenula da razmisljam dok sam krenula da pisem ovaj post tebi skontala sam da ja ceo dan nisam stala..
Dobra vest je da smo jos malo pa i zavrsili sa svim tim gostima...
I da, kad su gosti otisli, ostavili smo sve onako razbacano... ostavili malu kod sveki otisli na rodjendan kod mm-ove sestre tu nekih 10tak kuca od nas..
Bili sat vremena i dosli..

Ја се уморила читајући шта си све радила. :mrgreen:

Морам да признам да никад нисам била тако вредна.

Мислим да не. :mrgreen:

Збиља, ја увек имам само то што си навела. И сарму једем за ручак 31. 12. и 01.01. а за вечеру неко роловано печење, руска салата, салата од целера и торта.

pa mi smo imali jedne godine neplanirano 20tak gostiju, planirali smo 10ro, i nije falilo klope...al nemam vremena tim se bavit ove ng

Danas...
juce rucak pravila zena kao sto obicno pravi. Nekakve lazanje ali iskreno meni se ne dopadaju!
Ili mi napravi musaku ili ... hm... ma jedno dijete obozava povrce a i te makarone ili ne znam kako vec se zovu. Tjestenine za kuvanje.

pa mi smo imali jedne godine neplanirano 20tak gostiju, planirali smo 10ro, i nije falilo klope...al nemam vremena tim se bavit ove ng

Ма какви гости, ми седимо код куће до 10, онда у град на концерте и после у неки кафић до три ујутро.

Некад имамо друштво, некад не али сами смо себи сасвим довољни.

Ма какви гости, ми седимо код куће до 10, онда у град на концерте и после у неки кафић до три ујутро.

Некад имамо друштво, некад не али сами смо себи сасвим довољни.

pa mi smo imali obicaj napravit neku mini zurkicu
s naglaskom na - imali
:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back