Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1780822_852875734732469_3343806823692767351_n.jpg

Моја мама је за моје рођендане правила васину и воћну са шлагом.

Ја сам наручивала из хотела "Москва", пошто нисам вична мешењу.

Pa to je sve ok, al očigledno nisi pročitala sve što je ona napisala tj. rekla da će napraviti.
Pravi malena posluženja i dve torte, pa nek jedna od njih i bude laganija za pravljenje ne vidim zašto je to greh.
I moja baba je meni pravila pravu pravcatu tortekanju sa crnom i belom korom i belim i crnim filom, a mama mi je kasnije pravila torte sa krompirom jer su bile devedesete pa ne mislim da je to neki zločin.
Manjak novca ili manjak vremena, u nekoj ravni isto ti se hvata.
Bitna je ljubav i nežnost i volja koju unosiš u to sve.

Pa to je sve ok, al očigledno nisi pročitala sve što je ona napisala tj. rekla da će napraviti.
Pravi malena posluženja i dve torte, pa nek jedna od njih i bude laganija za pravljenje ne vidim zašto je to greh.
I moja baba je meni pravila pravu pravcatu tortekanju sa crnom i belom korom i belim i crnim filom, a mama mi je kasnije pravila torte sa krompirom jer su bile devedesete pa ne mislim da je to neki zločin.
Manjak novca ili manjak vremena, u nekoj ravni isto ti se hvata.
Bitna je ljubav i nežnost i volja koju unosiš u to sve.

Опет адвокатишеш без потребе. Постоје и торте које су још једноставније од те са стопедесет састојака.

Ето, баш та воћна - патишпањ + жути крем + било које воће (најбоље банане или малине) + шлаг.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back