Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol:
ti ko cicak kad joj muz nije doneo burek iz grada :lol:
ja sam tako skakala samo kad sam bila trudna i cekam ne njega, nego hranu koju treba da donese

a tek to za burek...bila ja u 8 mesecu trudnoce,rodjendan mi,lezim skoro celu trudnocu,pasem travu,jedem belo meso i mlad sir :bljak:.dolazi muz ujutru sa posla,donosi stvari sa pijace i kao sretan rodjendan i daje mi ruze.ja pocela ko drogeras u krizi da kopam po kesama.kaze pa sta trazis/pa burek! pa ti ne smes bre to.kad sam mu bacila one ruze uz vrisak,jedi ti ovo cvece :rida:
to i dan danas prepricava

a tek to za burek...bila ja u 8 mesecu trudnoce,rodjendan mi,lezim skoro celu trudnocu,pasem travu,jedem belo meso i mlad sir :bljak:.dolazi muz ujutru sa posla,donosi stvari sa pijace i kao sretan rodjendan i daje mi ruze.ja pocela ko drogeras u krizi da kopam po kesama.kaze pa sta trazis/pa burek! pa ti ne smes bre to.kad sam mu bacila one ruze uz vrisak,jedi ti ovo cvece :rida:
to i dan danas prepricava

ja sam bila u prvoj polovini trudnoce i imala nenormalne napade gladi samo na odredjenu hranu
kompot od breskve, ali iskljucivo iz konzerve
dupli cizburger iz meka
cevapi
pogacice
svaku od navedenih stavki sam jela po mesec dana, jedu za drugom
i tih mesec dana jedem samo to
jednom je posao uvece po dupli ciz..ja ne mogu da opisem kolika mi je bila zelja i glad..i vrati se posle 4 sata i kaze da mu je pukla guma, pa da je morao (posto tada nije bilo mobilnih) da ide do govornice da zove kuma da dodje i vrati mu dizalicu koju je pre toga bla,bla,bla
A CIZ GDE JE!!?!?!? GDE JE CIZ :aaa: :rida:
pa nisam stigao do meka..
:rida: tad je vec bila prosla ponoc, a ni jedna mek u gradu nije radio posle 22h
znaci neopisiva tuga i bol zbog gladi..
osecaj mi je i danas jak :lol:

muzevi i ocevi, ispunjavajte svojim zenama zelje vezane za hranu u trudnoci..nije fol, neopisiva je bol!

..na 500g testenine, shtocereci za 6 osoba po propisima, iliti bar 5 porcija realno :)

- - - - - - - - - -

..naopachke ili poprechke, ovo je tip slatkisha koji nema manu za mene.. :)

prvi put da sam kao slozila nesto s piskotima
inace vise volim napravit koru po ps-u i sve
al mrzilo me
i onda mi krsta fino okrene sliku naopachke...a stvarno
ne mogu palit komp da rotiram ovo...tabe...sto se slike
s tableta...khm chudno aploduju? :sad2:

Poslednja izmena:
evo mojih jaja, nisam nesto zadovoljna, boje uopste nisu jake, nijedna mi nije "prava" boja, neke bledunjave, neke tamne, ali ok. deca se raduju, njima su lepa :D
20140418_202209.jpg

MI smo prošle godine koristili mermernu boju.
Nahvalili su je na netu... sve prema uputstvima radili a jaja bila kao obojena vodenim bojama. Sve je ostajalo po prstima. Posle ih samo oprali i ubacili u foliju, da ne budu onako musava.
A fotke na netu fantastične. Kad naše mućak.

ja sam bila u prvoj polovini trudnoce i imala nenormalne napade gladi samo na odredjenu hranu
kompot od breskve, ali iskljucivo iz konzerve
dupli cizburger iz meka
cevapi
pogacice
svaku od navedenih stavki sam jela po mesec dana, jedu za drugom
i tih mesec dana jedem samo to
jednom je posao uvece po dupli ciz..ja ne mogu da opisem kolika mi je bila zelja i glad..i vrati se posle 4 sata i kaze da mu je pukla guma, pa da je morao (posto tada nije bilo mobilnih) da ide do govornice da zove kuma da dodje i vrati mu dizalicu koju je pre toga bla,bla,bla
A CIZ GDE JE!!?!?!? GDE JE CIZ :aaa: :rida:
pa nisam stigao do meka..
:rida: tad je vec bila prosla ponoc, a ni jedna mek u gradu nije radio posle 22h
znaci neopisiva tuga i bol zbog gladi..
osecaj mi je i danas jak :lol:

muzevi i ocevi, ispunjavajte svojim zenama zelje vezane za hranu u trudnoci..nije fol, neopisiva je bol!

Znaci li to da buduci ocevi treba od 'tice mleka, da ne kazem da doje, avansno???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back