- Poruka
- 21.848
domaci pilici su ekstrica, ali purica je purica <333
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja stavljala duplu alu foliju i lepila trakom nekom spoljnu stranu da bude cvrstoOd belog iz supe je odlicna pasteta, mozes staviti unutra koji god hoces dodatak, uvek bude ukusna i izdasna, sto bi rekla moja baba, doduse za torte)))
- - - - - - - - - -
Domaci pilici ne smrde na koncentrat, al mas' je mas' i jagnjesce zaista jeste jagnjesce![]()

nema veze koncentrat, najbitnije je da se prije klanja hrane 15ak dana sa kukuruzom i prirodnom hranom i onda nema tog smrada, isciste se pilici <3

za pilice se jos nisam uverila, al verovatno hocu kad budem kupila na pijaci, a za jaja jesam
sad za vikend sam kupila domaca jaja od nekog dekice i ukusna su nenormalno!
kad sam ja koja jaja ne voli toliko odusevljenja njima, mogu da zamislim tek kako su ukusna vama koji ih volite..
e danas necu da kuvam, jer je ostalo od juce, ali cu da spremim brauni sa visnjama
ja necu da ga jedem, samo da ga mirisem..jesce ga drugi![]()
i za mene, srecom imam nekih koleginica i kolega, prodaju to, ili imaju plastenike gdje ne prskaju povrce, pa uzmem od njih

Domaća jaja imaju mnogo intenzivniju boju...
ja imam ove bakice i tete kod kojih uzimam koziji sir i kravlji kajmak
sad mi doslo pa sam sestri rekla, ajde da kupimo 5..6lit mleka od njih i da same napravimo sir
a sir bih pravila sa paprikom i nekim zacinima koje volimo..
bas me zanima kakav ce ukus da ima
i te bakice i tete prodaju i domace pilice..i to donesu svakog vikenda po pile ili dva..
ja nisam kupovala jer onda kupim celo pile, a ne samo grudi
al moracu od sada tako, jer je ovo iz mesara bas
- - - - - - - - - -
gde spolja ili unutra?
ja sam ih obarila..i ne mogu da ti opisem prvo koliko su ukusna, a posle da su dovoljno slana da budu ukusna bez da ista dodas
pa znam to
al ove koje prodaju u mesarama ne isciste
mnogo im je veliki trosak da ciste pilice od ribljeg brasna dve nedelje i onda su oni za mene nejestivi
a curece meso uopste ne osecam..nema taj ruzan smek
cime ih hrane, pojma nemam
razmisljala sam cak da napravim pilicarnik i sama hranim pilice
jedini probelm sto onda nikad ne bih mogla da ih ubijem..kod mene bi umrli od starosti![]()

Boja žumanceta je mnogo jača i ne samo to, sve što umesite od njih - bilo kakvo testo, kolače, rezance, sve ima finu jarku žutu boju...

Pa daj nekom muskom da odradi taj zlocinacki cin....
Hej, meni jednom poklonili velikog zivog petla..
kako sam ziveo u stanu - nisam znao sta sa petlom pa sam rsio da ga zakoljem i skuvam
Pre toga nikada nisam klao zivinu..
Pokusaj da mu odsecem glavu nozem nije mi uspeo. Noz je bio premali, a petlov vrat pretvrd...
Onda sam doneo sekiru i odfikario mu glavu.
J..bte, kada je onda ripio onako bez glave....Dva metra od zemlje...
Sav zid mi je iskrvavio, a ja se zamalo nisam onesvestio...![]()
Моје дете тачно осети која јаја су фармерска, само склони и каже: ово су она што смрде.
И тако од 2. године.
Разлика је огромна, у боји, укусу и мирису.
То ми није било тако страшно, мада код нас дође једна жена, почини масакр и очисти коке, међути шокантно ми је било кад је баба наватала голупчиће и ладно им откинула главе.ja sam gledala kao dete kako moja baba kolje kokosku
prvo je zavrti kao propeler na helikopteru, a onda je osamucenoj samo sekirom odsece glavu i ubaci je u gomilu drva
znaci to mi je trauma za ceo zivot
ne treba ni pricam da tu kokosku nisam jela
ja sam gledala kao dete kako moja baba kolje kokosku
prvo je zavrti kao propeler na helikopteru, a onda je osamucenoj samo sekirom odsece glavu i ubaci je u gomilu drva
znaci to mi je trauma za ceo zivot
ne treba ni pricam da tu kokosku nisam jela

То ми није било тако страшно, мада код нас дође једна жена, почини масакр и очисти коке, међути шокантно ми је било кад је баба наватала голупчиће и ладно им откинула главе.
Они се не кољу, већ им се откида глава.
Одмах су се створиле мачке и експресно решиле питање глава.

Вероватно је практичније, тј брже.Nikada nisam shvatio zasto se golubovima otkida glava, a ne odseca nozem?![]()
То ми није било тако страшно, мада код нас дође једна жена, почини масакр и очисти коке, међути шокантно ми је било кад је баба наватала голупчиће и ладно им откинула главе.
Они се не кољу, већ им се откида глава.
Одмах су се створиле мачке и експресно решиле питање глава.

Što, ti misliš da se meso pravi u fabrikama ko koka kola?
boze, fuj.