Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma da, sigurno je stetniji od toplih gaca leti :lol:

tople gace su obavezne.moj tata se mucio godinama sa uvecanom prostatom,na kraju je dobio i rak,koji je uspesno operisao,znam da mu je strogo bio zabranjen biber.ne secam se zasto
sto se tice kuvanja,kupila sam tati divnu knjigu,dva pregladnela italijana probaju italiju,prepisala sam odatle super recepte
ali:recimo,nemam kapare i incune ,a glupo mi da ih kupujem samo za mene
za koga da pravim brancina punjenih sa citrusnim vocem,kad ovi moji znaju samo za kokosku
...
i tako
verovatno cu danas cuspajz od sargarepe.idem posle do univera da vidim na sta lici 5 kila za 50 din
vredi li makar za sok sa sargarepom i jabucicom.inace danas su jabuke u zelenoj pijaci 19 din

Poslednja izmena:
zato ja leti gace ni nen nosim :cool:

znaci, ti leti landaras :mrgreen:

ja ćevape umačem u biber

e ja sa cevapima volim tucanu papriku..onu ljutu, sa sve semenkama..
al ne zato sto ja volim, nego zato sto je to moj tata voleo..i svaki put kad bi uzeo, uzela bih i ja..toliko sam ga volela da sam htela sve kao on
a meni licno cevapi najbolje idu sa crnim lukom, sitno sitno seckanim..ljankase..

ja bih mogla stalno da jedem zelenu salatu, to mi je omiljena salata, najobicnije napravljena, sa obicnim uljem i sircetom i koluticima rotkvice :D
nego, sto sam pravila odvratne mafine za vikend, nista tvrdje i bezukusnije nisam skoro probala. precrtan recept i sajt i sta god ima veze sa tim mafinima :lol:
al mi je zato pogaca sa sirom bila fantasticna :D
Pogledajte prilog 325246Pogledajte prilog 325245

Bravo, bravo, devojke :aplaudiramo:

Mž pravi ta testa božanstveno, pogače i neku što volimo pitu sa susamom, ah...

Ja bih mogao da napravim večeras jedan gulaš, da izdinstam lepo, da mu dušu ne uzmem, al da se raspada meso.

Btw, salata od maslačka je vrlo fina kad se dobro napravi, jeo sam u više navrata.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back