Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa, recite Dikiju da će sa belim lukom biti jako, sir + beli luk propržen, prejako..može da proba, al ne garantujem zadovoljstvo konzumenata.

- - - - - - - - - -

Jeo bih, al ne smem da rizikujem da kupim i pravim, eiga....da sam ti komšija, sad bih ti se najavio da probam :))))

ama nema šanse da omaneš,stvarno..bude i mekše meso nego džiga...
samo ga iseckaj na sitne komade i dugo dinstaj...
jooooooooj,kak mi to volimooooooooo....:zurka:
za prilog smo imali makarone...ako sam kući umesim njoke,i pirinač je odličan uz to...uf uf...

ciz kejk!

liga sampiona

Je li to slatko ili je tradicionalno slano? :tease:
sladak sir u hrani sam prvi put video u sloveniji - pita sa slatkim sirom pfuj. u srbiji sladak ne postoji kao hrana. kao sto ne stavljamo pekmez na meso. ha, ha, ha

ne kazem da savremena ovdasnja kuhinja to ne koristi. verovatno neko ponekad to i napravi, pogotovo od mladjih koji i nisu nesto tradicionalni, ili nisu srbende

priznajem pravio sam cizkejk. ali na tahj nacin da se nije osetilo s od sira. a u cemu je poenta ako se zamaskira???

pre ce biti da su to tudje navike. neke nacionalbosti. pa neka. svako ima prava kod nas, i ja se za to zalazem. ali sladak sir? ti je bre nama kao da jedemo puzeve, zabe, hrckove, skakavce i sl

ps mene te cudne navike asociraju na rane cudne navike u zivotu. ide to ruku pod ruku

baci fotku da naparimo oci :aha:
ciz-kejk-1.jpg

odozgo su jagodr i maline, ali preovladjuje sjajni ukus malina. ne da je jak nego je neverovatno ukusno preovladjujuci

jao jao skorpijice :))))))
Ne umem da budem škorpijetina,samo škorpijica:rida:

ocu, samo malo dok prebacim slike

ps - mene su neobicni i prosti forumasi na ignore, jer su lazljive spodobe, pakosne i nekluturne kao ova gore. verujem da ujeda( i laje), ali mene nece isprovocitai

mrs u kucicu

ps 2 - namerno sam napravio ciz kejk da budala pobudali

Ti si već isprovociran,samo ne znam čime...:eek: Možda je bio presladak cheesecake? :zcepanje:

ja palentu cesto doruckujem
jel moye jedno glupo pitanje
sutra kad skinem kajmak,pa treba da sipam taj limun da napravim sir,jel moze da se sipa cenjena narandza,nemam limun:zkez:
a nemam ni gazu,jel moze u metalnu cediljku?

Ne umeš da je skuvaš. :p
Ona je zdrava.

jes, tesko je to, moracu zvati bejbi dzejn da mi pomogne, ona je vrsna kuvarica!

- - - - - - - - - -

sutra kad skinem kajmak,pa treba da sipam taj limun da napravim sir,jel moze da se sipa cenjena narandza,nemam limun:zkez:

nemam limun, moze li grejpfrut :)))))))))

:rotf: ja bih samo na tvom mestu pre toga nabavila jednu veeeeeeeelikuuuuu posudu u koju toliki kajmak mogu da smestim :lol:
izvini smokvo, jace od mene :zag:
jel imas limuntus mozda?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back