Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti Kerefeko uooopšte nisi moderna. A ni ti tvoji gosti što su došli da se ožderu praseĆinom umesto da popiju po čašu vode i idu kući. Vidiš da je in da se pred goste iznese čips i to samo ako je domaćica raspoložena inače ništaaaa:lol:

A pa nismo mi slavili rodjendan..Mi smo bili gosti na našoj vikendici koju smo ustupili za tu prigodu...
Jes' da je moje i posudje i sve, da je moj dragi vrteo Pepu sa drugarima,ali všie smo uživali gosteći se tako zajedničkim snagama...

meni se svidja hrana od dajv, volim curetinu i plus ima velke sise i pametna je <33333

teo jedan da se zeni, pa imao tri kandidatkinje i dao im po 5.000 evra da vidi sta ce d urade

prva otisla u supermarket, naspremala mu djakonija, ne zna se, sve lepse od lepseg

druga otisla i kucu lepote, nokti, maska, kvarcovanje, dosla kao avion

treca zavrsila ekonomski fakultet, otvorila firmu, obrnula lovu i jos zaradila desetostruko

i...... i.....?

ozenio je onu sa najvecim sisama!

Наруџбина за данас: шпагети у парадајз сосу и витаминска салата (цвекла, купус, шаргарепа и јабука).

Поштујем.

Наруџбина за данас: шпагети у парадајз сосу и витаминска салата (цвекла, купус, шаргарепа и јабука).

Поштујем.

svaka cast za salatu,ja u to ubacujem i rendani celer
kod mene za muske rizoto sa belim mesom i karijem i sampinjonima,pa zaliveno pavlakom za kuvanje.to se verovatno ni ne zove rizoto :lol: uz to zelena salata
ja cu "rizoto" sa povrcem i integralnim pirincem i mesana salata,svasta sam donela sa pijace

svaka cast za salatu,ja u to ubacujem i rendani celer
kod mene za muske rizoto sa belim mesom i karijem i sampinjonima,pa zaliveno pavlakom za kuvanje.to se verovatno ni ne zove rizoto :lol: uz to zelena salata
ja cu "rizoto" sa povrcem i integralnim pirincem i mesana salata,svasta sam donela sa pijace

Моји је обожавају, нарочито млада дама.

Немам целер, а пробаћу и то.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back