Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:zbalavi: ne secam se kad sam sir jela poslednji put

koliko hoces! joj kako smo grozne :rotf:mi na rezimu, pa primedba svima

...:whistling:pa ona rece da je na rezimu,zato sam i pitala:rotf:

- - - - - - - - - -

malo...

Dive...feta je fantastična na salati...ali malo samo po vrhu...
pošto danas nisam jela meso,zamenila sam ga eto sirom....

za sutra je spremna velka glavica zelene salate,sas mladi luk i opet malo fete preko...:zaljubljena:

...kako bre, feta je bas masna i kaloricna....pa jos ulje, nije to zanemarljivo...goji i salata samo da znas...

Ja sam stavila mlevene...više volim seckane, al sam se zanela kad sam ih ubacila u super secka...
Moj dragi kaže da mu se baš svidja što su melveni, ne mora da juri komadiće po ustima ili vadi iz zuba naknadno..:)
Kaže da se baš oseti nugat.
Kod nas će se praviti još koji put,a ne isključujem mogućnost i da nešto dodajem...

Baš javi kako su prošli kod tebe!

Ево пријављујем се.

Колачи су испали одлично, само што сам ја морала да их печем дупло дуже него што је у рецепту.

Извадила их ја после 25 минута, а они се тресу изнутра :zcepanje:

Е, кад сам их допекла, били су прсте да полижеш.

Искупила сам се за шне нокле, тако моја мала породица каже :rumenko:

Хвала!

Ево пријављујем се.

Колачи су испали одлично, само што сам ја морала да их печем дупло дуже него што је у рецепту.

Хвала!

Jel to pričaš za brauniz? Ja sam ih jednom pravila, doduše ne sa nutelom, samo sa čokoladom, i sećam se da sam ih isto pekla mnogo duže nego što piše. Ima ta varijanta da treba da budu meki iznutra, možda je to u stvari i prava, ali mi smo ih prvi put jeli kako keks (kupovni, upakovan, iz Nemačke) pa sam htela da postignem što sličniji izgled i ukus.

Potopila sinoć šareni pasulj, imam jednu lepu butkicu... i sad se mislim kako će mi ona stati u lonac, a nemam testericu da je presečem.... valjda ću je ugurati nekako.

Jel to pričaš za brauniz? Ja sam ih jednom pravila, doduše ne sa nutelom, samo sa čokoladom, i sećam se da sam ih isto pekla mnogo duže nego što piše. Ima ta varijanta da treba da budu meki iznutra, možda je to u stvari i prava, ali mi smo ih prvi put jeli kako keks (kupovni, upakovan, iz Nemačke) pa sam htela da postignem što sličniji izgled i ukus.

Potopila sinoć šareni pasulj, imam jednu lepu butkicu... i sad se mislim kako će mi ona stati u lonac, a nemam testericu da je presečem.... valjda ću je ugurati nekako.

tata mog druga koji je bio lovac, a samim tim i kuvar - snadji se, kuvao je jednom celu kokosku u malom loncu tako sto je prvo kuvao do pola, pa okrenuo i kuvao od pola :rotf:

Да, брауниз, а уместо Нутеле ставила сам крем једног локалног проивођача који заиста има укус лешника и чоколаде.

Штета је што нема капацитет да прошири производњу, убио би и Нутелу, и Еурокрем, и Ципирипи и сличне њима.

Јер заиста ставља лешник у свој производ, замислите то?

Ево пријављујем се.

Хвала!

Nema na čemu, baš mi je drago da se i vama dopadaju.
Ja sam ih pekla 25 minuta, tačno po receptu i bili su taman.
To u sredini i treba da bude meko i vlažno,ali ako kažeš da su se tresli...
Moj dragi reče da ga podsećaju na lava kolač,samo što ovde nema curenja čokolade...

Za idući vikend planiram da pprobam neke nove s voćnim jogurtom..

sta stavlajte u cufte od melevenog mesa? nikad ne zapamtim lepo recept. hocu dapravim one u paradajz sosu

Мало средине хлеба потопљене у млеко, алеву паприку, со, першун и (за оне у парадајз сосу) ја стављам и бели лук.

Црни лук не једемо, а и иначе га не бих стављала.

Не стављам ни јаје као неки, тако да ти је то мој рецепт.

ja sam stavljala jaje ranije, cini mi se, a i crni luk. njega vise ne bih, preuyme ukus, ali jaje hoce da lepse poveze

Нема потребе за тим, сасвим се лепо вежу и овако.

Моја ћера воли да прави сићушне, сићушне лоптице уместо ћуфти и одличне су чак и тако мале.

Е, да, ја ставим и мало уља у њих, сочније су кад се испрже.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back