Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znam da sam svojevremeno na ovoj temi pročitala kako je i čime najbolje očistiti mikrotalasnu rernu...ali ko bi to sada našao,a računam da neko od vas zna...
Čini mi se da je to u možda i u prvom delu teme o kuvanju...pa da me poštedite potrage...
malo mi se skorilo nešto što se rasprslo, pa da ga nekako "odmeknem"...

Znam da sam svojevremeno na ovoj temi pročitala kako je i čime najbolje očistiti mikrotalasnu rernu...ali ko bi to sada našao,a računam da neko od vas zna...
Čini mi se da je to u možda i u prvom delu teme o kuvanju...pa da me poštedite potrage...
malo mi se skorilo nešto što se rasprslo, pa da ga nekako "odmeknem"...

Dodaj isceđen limun u činiju koju si dopola napunila vodom. Zagrej tu tečnost pet minuta na visokoj temperaturi u mikrotalasnoj. Unutrašnjost će se ispuniti kondenzovanom parom, koju ćeš potom, kada ukloniš činiju, obrisati peškirom ili krpom.

Da prijavim nešto novo iz moje kuhinje,pa žurim dalje,jer za sada ima samo to.

Krem supa od sremuša,meni se sviđa.:D

http://s42.photobucket.com/user/emocija/media/IMG_8860_zpsbfbd302c.jpg.html

super ti je fotka
tebi se svidja, al ce oni oko tebe da padaju u nesvest :lol:
pitaj smokvu

moj ruckic je za cistu desetku, a fotke mislim da su za minus deset.. posle cu da bacim ako lice na nesto
naravno curka
i grilovana spargla, ceri i paprika..limeta u sve i bosiljak u povrce..
i salata od svezeg krastavca, nane, cele vezice sveze mirodjije i gustog jogurta..malo soli i nacedjena cela limeta
da nisam popila jogurt jutros, sad bih deci ostavila sve sem te salate
a oni kud koji..ajde za njega znam, pile moje je otisao da mi odveze auto na pranje, a cera otisla na sajam automobila i ne registruje zvuk mobilnog
joj sto bre ne volim kad spremim klopu, polomim se, a onda jedu hladno kako ko stigne :roll:

super ti je fotka
pitaj smokvu

moj ruckic je za cistu desetku, a fotke mislim da su za minus deset.. posle cu da bacim ako lice na nesto
naravno curka
i salata od svezeg krastavca, nane, cele vezice sveze mirodjije i gustog jogurta..malo soli i nacedjena cela limeta
a oni kud koji..ajde za njega znam, pile moje je otisao da mi odveze auto na pranje, a cera otisla na sajam automobila i ne registruje zvuk mobilnog
joj sto bre ne volim kad spremim klopu, polomim se, a onda jedu hladno kako ko stigne :roll:

A ja sam još stavila i belog luka. :zcepanje: Ima svi da jedu.:tiganj:

Kada se ohladi jelo,uvek im opišem kako je bilo dobro dok je bilo sveže pripremljeno.:manikir:

Moj auto niko nije već dugo odvezao na pranje,pa sam juče morala sama,nisam već ništa videla iz njega.
Bila je samo ona samouslužna perionica,lepo sam se uslužila.Isprskala se sva,a auto ostao prljav.:rumenko:

super ti je fotka
pitaj smokvu

naravno curka
padaju zbog lepote:ljutko:

drugi je u rerni,ne znam kakav je na ukus jel moram napolje,al probacu i javicu kad se vratim

livada-361-1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back