- Poruka
- 21.848
svi kljukaju koncentrator, samo sto domacini za sebe uzmu pile pa ga zadnjih 15-20 dana hrane kukuruzom i domacom hranom da se iscisti, pa onda ne smrdi piletina ko ova kupovna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svi kljukaju koncentrator, samo sto domacini za sebe uzmu pile pa ga zadnjih 15-20 dana hrane kukuruzom i domacom hranom da se iscisti, pa onda ne smrdi piletina ko ova kupovna
ja za svoje pse kupujem piletinu tamo gde kupujem sebi curetinu i muka mi je da je uhvatim u ruke koliko smrducka to riblje brasnoУствари зависи...da...ali ja nesto ne verujem da ovi sto prodaju po pijaci ne kljukaju svoje pilice koncentratima i da su im pilici bas kljucali po dvoristu. ne bi im bilo isplativo. to jedino ako ko ti sto znas nekoga za koga mozes da garantujes.
zamisli jedno pile, jedan zalogaj....![]()

da...ali ja nesto ne verujem da ovi sto prodaju po pijaci ne kljukaju svoje pilice koncentratima i da su im pilici bas kljucali po dvoristu. ne bi im bilo isplativo. to jedino ako ko ti sto znas nekoga za koga mozes da garantujes.
zamisli jedno pile, jedan zalogaj....![]()

Dive, nas dve smo se dogovarale izgleda oko nasih ruckova danas : ))
![]()
![]()
Ziv bio Tefal za kuvanje na pari![]()

a sada bih mogla za dezert da spremim banane sa cokoladom i dodam sebi malo cilija. a nemam ni banane, ni cokoladu.![]()

procitaj jos jednom reputaciju,cili,a ne cilj![]()
e nisam imala ni cili. al' banane su stigle, bez cokolade
. srecom imala sam neki kakao ostatak, pa sma ga smuljala sa mlekom, malo secera i kockicom putera i to prelila preko banane.ni blizu. cak ti nije pomogla ni obrada fotografije, rucak opet izgleda kao da ga je pravila ekstremno netalentovana osoba.

moje mladje dete ne jede kiseli kupus iz sarme i ja sirota stalno jedem da se ne baci
sta mislite dal bih mogla da iseckam taj kupus i pomesam sa dimljenim curecim mesom,koje je da ga stavljas na ranu,kako je ukusno i zapecem u rerni kao podvarak?
na sta ce to da lici?

Mislim da moze. Ja bas pravila musaku sa kupusom![]()
hahaah, dobra fora .....bzv
rucak je extra stari, stavi naocare i pogledaj jos jedared...
pa ces videti da je spremljen sa ljubavlju , a to je najbitnije, sve ostalo je relativno....
bitna je namera i trud, a sve ostao su finese..
meni se svidja i prezentacija
bravo sa baby![]()
Probaj, slikaj i javi ukus![]()
inace posto je mama pravila sarmu,na dnu serpe sam nasla reznjeve slanine koja je isto zavrsila u mojoj tepsiji.strasno kako deca nece ni suvo meso,ni kobasice,ni slaninuРазмажено то бре, не зна шта је глад.javicu,al nije za slikanje,sad vec izgleda kao pomijeinace posto je mama pravila sarmu,na dnu serpe sam nasla reznjeve slanine koja je isto zavrsila u mojoj tepsiji.strasno kako deca nece ni suvo meso,ni kobasice,ni slaninu
Размажено то бре, не зна шта је глад.

Е онда нема кукњаве.hvala bogu da ne znaju![]()
jako je uskusno,al otrovno slano