Dragisha
Legenda
- Poruka
- 50.759
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

koje konkretno?![]()

....pa ovo da se ovako spljoskaju...a trebalo je da narastu...
....mada ako su ukusni i ako cete pojesti onda im nema mane![]()

e sad si me smrtno uvredila.ja se hvalim kako prekrasno izgledaju,a ti tako
ma volis ti mene znam ja ...a samo kazem ono sto vidim i mislim da su trebali da narastu...
...ma volis ti mene znam ja ...a samo kazem ono sto vidim i mislim da su trebali da narastu...
![]()
al oci su ti umorne,ne vidis dobro.kolaci su savrseni,mada iako sam smanjila secer,opet su preslatki.spakovala sam ih u kutiju za cipele(majke mi,ogromni su,ne znam u sta drugo) da ih sutra nosim u ledincema naravno da te volimal oci su ti umorne,ne vidis dobro.kolaci su savrseni,mada iako sam smanjila secer,opet su preslatki.spakovala sam ih u kutiju za cipele(majke mi,ogromni su,ne znam u sta drugo) da ih sutra nosim u ledince

mislim da mi je testo bilo premekano i moje je strudla pre secenja bila mnogo deblja od kvinsine,ne znam zasto.u medjuvremu su joj pale stranice,jer je bila presiroka.
a setila sam se moje nane koja je stalno putovala izmedju dve cerke,iz arandjelovca za nis,pa za novi sad i stalno je vuglila kutiju za cipele u kojoj nam je donosila kolace![]()

...e pa to ti pricam, nesto jeste drugacije, mozda je trebalo da iseces tanje, pa da lepo narastaju....ili mozda da su vise jedan uz drugi pa da se "pridrzavaju"...verujem da znas
sta hocu da kazem...nego jel se zmu odusevio kad je video sta si napravila![]()

mislim da mi je testo bilo premekano i moje je strudla pre secenja bila mnogo deblja od kvinsine,ne znam zasto.u medjuvremu su joj pale stranice,jer je bila presiroka.
a setila sam se moje nane koja je stalno putovala izmedju dve cerke,iz arandjelovca za nis,pa za novi sad i stalno je vuglila kutiju za cipele u kojoj nam je donosila kolace![]()
Bolje i da je testo malo mekše pa kada se ispeče, onda je baš fino, ukusno, nego kada ima previše brašna, onda testo bude
tvrdo i kada se ispeče nije to to...
ma kakvi,samo sam ih ja jela,on i mladji ne vole kolace sa jabukama,a stariji spava u drugom stanu sa devojkom.ni ona ne voli kolace sa jabukama
ali bilo je crci ili praviti.sutra kod mojih se pravi rostilj i nek cepaju napolitanke posle toga.starije dete i moji roditelji ce uzivati u kolacima.
a danas je mama napravila magnatske palacinke.bile su divne,al na nas tolike,svako je dobio tek za zub
to su one palacinke sto se prave sa umucenom puterom i umucenom jajima,a peku se samo sa jedne strane i redjaju kao torta

...znala sam da ce se pojesti, a to je i najvaznije, i da si ti sebi ucinila po zelji
...za te palacinke nikad cula nisam
...kako samo sa jedne strane..pa zar sa druge ne ostanu zivkaste?
...ja to dok ne prepecem sa obe strane da malo krckaju dok su vruce, ne priznajem da sam ispekla![]()
nista mi ne govori sestro slatka i ja sam sokirana

roštiljamo (kremenadle, kobasice, ćevapi), zelena salata, salata od prokelja
ps. jel i vama ovaj prokelj kad se očisti i obari malo gorči ponekad i poneki, jel tu ima neki štos ili prosto naidje neka glavičica
Evo ideje
![]()